• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bak ciddi soruyorum psikolojik rahatsızlığın falan varmı o_O yahu nasıl zayıfsın basenim var diye foto atmışsın o_O sizin yaşlarda oluyor böyle şeyler

aslında basenli sayılır vücut tipine göre: )
kilosuna göre karnı daha ince olmalıydı amaaa basenli olmak güzel birşey zaten: )
CatlakB CatlakB

kilosuna göre karnı daha ince olmalıydı amaaa basenli olmak güzel birşey zaten: )
CatlakB CatlakB
Ya yapmayın Allah aşkına nasılda insanların standartlsrını değiştirmeyi başardılar (sosyal medya tv falan) kız zayıflıktan ölecek yahu acaba ben başka fotoyamı bakıyorum :110:

Yok len şaka değil

Yok rahatsızlığım ama bi ara bi arkadaş benim basenlerime takmisti 55tim o zamanlar sonra 53e düştüm çok duruyor basenin dedi 51lere düşmeme rağmen hala çok dedi daha kilon varken az göze çarpıyordu şimdi çok meydanda dedi hep bende taktim ya.
Bunu diyen de bi erkek arkadasim ve onun kiz arkadaşı.
Bide tiroidim var kilo alma takintisi başladı yavaş yavaş.
Yasim 20simdiden alirsam sonra zor veririm çünkü.
O yüzden takiyorum

2side seni pek kıskanıyormuş demekki diyet bölümüne fotonu koysana kadınlar sana küfür etsin :KK70: :KK70:

CatlakB CatlakB

Dediğim gibi boyun kisa 160 boy 50kilo ama basenim var.
Belin daha ince okşa daha çok göze baticak.
Birde göğsüm bedenine gore büyük önden değilde yandan ciddi belli oluyor.
Benim derdim bu zaten ben baseni çok sevmiyorum sizin gibi iyi olarak bakamiyorum.

Ya yapmayın Allah aşkına nasılda insanların standartlsrını değiştirmeyi başardılar (sosyal medya tv falan) kız zayıflıktan ölecek yahu acaba ben başka fotoyamı bakıyorum :110:

Kiloluyum demiyorum zaten ben zayifladim artik çatlaklara kadar gitti bacaklarim benim dediğim basenim vücuduma oranla göze batıyor

2side seni pek kıskanıyormuş demekki diyet bölümüne fotonu koysana kadınlar sana küfür etsin :KK70: :KK70:

Erkek neden kiskansin.
Kiz arkadaşı 170e 60kilo yani.
Hem de sporcu benim kiskanilicak biseyim yok onun yanında.
Kizda kiskanmaz ölçülere bakin yani sizin boyunuz 170e 60 olsa siz kimi kiskanirsiniz 160a 55 50 arasini olani mi ?
Ya ben onun farkindayim ama bu konuyu takmaya başladım yavaş yavaş.
Birde daha doğum falanda yok denilince aklıma takilmaya başladı

Benim derdim bu zaten ben baseni çok sevmiyorum sizin gibi iyi olarak bakamiyorum.

Kiloluyum demiyorum zaten ben zayifladim artik çatlaklara kadar gitti bacaklarim benim dediğim basenim vücuduma oranla göze batıyor
Piki

aynen yaa şimdi herkes ebru şallı çagla şıkel olma peşinde ki bence çok çirkin olur o kadar da zayıflık iyi degil

Dalga geçmiyorum zaten baktım ne dersek diyelim fikrin değişmicek peki dedim ama bence dr a gitmelisin bu takıntın bulimia ya kadar gider

O ne oluyordu ?
Kusarak zayiflayanlar var o gibi hatirliyorum eğer oysa ben o kadar değilim ya.
Yani bi ara çok takardım yapicak olsam o zaman yapardım

ben kilolu demedimki... zayıf.
herkesin nasıl bir göz rengi varsa bir de vücut tipi vardır...
bunun tipide basenli, ama onu takmamak lazım, ve bence zaten basenli tip güzel bir tip.

fazla takıyorsun canım yaaa, takma boşver bu kadar.
benim boyumda 1,62, bence benim boyum kısa değil, orta boy sende aynen, ve boyumdanda çok memnunum, kısa olsaydım ondanda memnun olurdum, uzun olsaydımda herkesin bir aması vardır, biz güzel yanlarımızı görelim.

Back