• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

o zaman aslan burcu erkeklerden uzak dur bari sen: ) :KK53::KK53::KK53:
nerden nereyi bağladım: )))))):KK53:
korkma canım yaaa, bugüne kadar kedinin birini öldürdüğünü duymadım, ama köpeği duydum, oyüzden köpekten biraz tırsarım bende, çünkü ısırır köpek, ama kedi öyle zarar verici şeyler yapmaz korkma.
birde kediye dokunmazsam kolay kolay sana dokunmaz saldırmaz, ama köpek öyle değildir mesela kafasına göre saldırabilir.
korkuyu yenmenin sırrı üstüne gitmek: )
aman çokta takma kediden korkan çok, muhabbet kuşundan korkanlar bile var.
benim kardeşim çocukken tavuktan korkardı: ) :KK53:
aslan burcu lıder burc evt anlasamam ben :D

Bak orda

Ama doğum falan yok bekarım yani bekar olduğum için gözüme batıyor :KK43:

Ahahahha çok tatlısın :KK70:
Ama var ya bekarım ben
Bak ciddi soruyorum psikolojik rahatsızlığın falan varmı o_O yahu nasıl zayıfsın basenim var diye foto atmışsın o_O sizin yaşlarda oluyor böyle şeyler

allahım saka edıyorr eyleniyurr bizlenn bu :KK70:

Yok len şaka değil

Bak ciddi soruyorum psikolojik rahatsızlığın falan varmı o_O yahu nasıl zayıfsın basenim var diye foto atmışsın o_O sizin yaşlarda oluyor böyle şeyler

Yok rahatsızlığım ama bi ara bi arkadaş benim basenlerime takmisti 55tim o zamanlar sonra 53e düştüm çok duruyor basenin dedi 51lere düşmeme rağmen hala çok dedi daha kilon varken az göze çarpıyordu şimdi çok meydanda dedi hep bende taktim ya.
Bunu diyen de bi erkek arkadasim ve onun kiz arkadaşı.
Bide tiroidim var kilo alma takintisi başladı yavaş yavaş.
Yasim 20simdiden alirsam sonra zor veririm çünkü.
O yüzden takiyorum

Back