Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

insan bazen sadece güvenilmek takdir görmek istiyor

Off bu sayfalar hiç durmuyorr ne yazmissiniz yime okuyamadan geldim dün önce piknik yaptık sonrada denize girdik gece döndük gece deniz daha bir güzel oluyor gorumcemlerle gitmiştik dönüş tede bize çıktık çay ictik gec vakit eve bıraktık onları bugunde yine misafirim vardı biraz önce gittiler ortalığı topladım simdilerde kocis gelir benden böyle havadisler yorgunum mutluyum umutluyum

BendeEe_sare, post: 42302946, member: 657155"]ay yok denemem öyle şeyler,
arkadaşıma kalsa süt buharına falan oturtacak beni
şuan okadar vahim değil durumum heralde okadar cozutmıyayım [/QUOTE]
Bende düşük yapiyorum sürekli kadinin biri sığır boku sar karnina dedi yaaa aman diyiimm kulak asma biz degil demillet cozutmuş Rabbim nasip ettiginde vakti zamanı gelince olur o hiç bişey yapmamiza gerek yok zaten insanlarin eksigi burda cocugu kendileri yapiyor saniyorlar cocuk yapilmaz Rabbim kul yaratır her kulun dogacagi tarihte bellidir

BendeEe_sare, post: 42302946, member: 657155"]ay yok denemem öyle şeyler,
arkadaşıma kalsa süt buharına falan oturtacak beni
şuan okadar vahim değil durumum heralde okadar cozutmıyayım
Bende düşük yapiyorum sürekli kadinin biri sığır boku sar karnina dedi yaaa aman diyiimm kulak asma biz degil demillet cozutmuş Rabbim nasip ettiginde vakti zamanı gelince olur o hiç bişey yapmamiza gerek yok zaten insanlarin eksigi burda cocugu kendileri yapiyor saniyorlar cocuk yapilmaz Rabbim kul yaratır her kulun dogacagi tarihte bellidir[/QUOTE]

tamamen katılıyorum...
çocuk yaptık çocuk yapıcaz demek bile saçma bana göre Allah verirse olur

niye öyle dedin kız ne güzel işte kv denin hedef tahtasında tek kalmayacam

elti kıskaçlığı çok yaman oluyor valla..
kv deyi aratmasın :)
hedef tahtası çoğalsa da kıskanç biri gelebilir...
inşallah kıskanç değildir yoksa çok sinir oluyorsun

elti kıskaçlığı çok yaman oluyor valla..
kv deyi aratmasın :)
hedef tahtası çoğalsa da kıskanç biri gelebilir...
inşallah kıskanç değildir yoksa çok sinir oluyorsun
benim neyimi kıskanacak bee

yani kıskanılacak bişeyim yok ki 28 yasında kilolu lise mezunu çalışmayan sıradan bi kadınım

haydaaaaaaaaaaaaa oldu mu bu şimdi....
bence kendin hakkında adil olmalısın?
peki eltin kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…