- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
beni unutmadı balımm selam dionee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni unutmadı balımm selam dionee
slm nioA. selam
hahaha kıme tıkladın kuzu casusluk yapma gelmısken bı cayımı ıc oyle gıtt bebemBirşey dicem ben dun senin profilde casusluk yapiyordum fotolarina bakicaktim
Başka bi üyeye tikladim biri cikti dedim bu boşnak olamaz
unutmamm sana ozel slm bılem verırımm dadlumbeni unutmadı balımm selam dionee
slm nio
nio ve dio adasız sanki
hahaha kıme tıkladın kuzu casusluk yapma gelmısken bı cayımı ıc oyle gıtt bebem
ben de nıke takılı kalırım ne cokta bırbırımızı tamamlaıyoruzzaaa evet ben hiç farketmedim..ben görselim zaten direk fotoğrafa odaklanırım isimleri hep unuturum yada dikkat etmem
evet aynen..ben de nıke takılı kalırım ne cokta bırbırımızı tamamlaıyoruzz
ben de nıke takılı kalırım ne cokta bırbırımızı tamamlaıyoruzz
Takmiyacam artikben senin için neşeli ve girişken biri olduğunu düşündüm..
arada hepimizin morali bozulur modu düşer genelde mutluysan bu geçici bir süreçtir
yerim seni güzellik ya tüm kalpler sanaunutmamm sana ozel slm bılem verırımm dadlum
Nee bana kalp yok mu[/QUOTE][QU OTE="deadline, post: 42308391, member: 521675"]yerim seni güzellik ya tüm kalpler sana
Hatirlamiyorum ismini
Cay sevmem
yerim seni güzellik ya tüm kalpler sana
Nee bana kalp yok mu[/QUOTE][QU OTE="deadline, post: 42308391, member: 521675"]yerim seni güzellik ya tüm kalpler sana
Iyi aksamlar hatunlar ne var ne yok dedikodu var mı
Nee bana kalp yok mu
Kıss yanlış alıntı yapıp durmasana bak düzelttimIyi aksamlar canim valla ortaya karışık birseyler yaptik
Çok teşekkür ederim tatlım ♡Eses07 oyumu sana verdim canım inş. Kazanırsında pro üye olursun çok istiyosun