24 galiba bilmiyorum hiç görmedim kaynım bi kere resmini gösterdi esmer beyaz tenli orta boylu bi kız Allah selamet versinhaydaaaaaaaaaaaaa oldu mu bu şimdi....
bence kendin hakkında adil olmalısın?
peki eltin kaç yaşında?
hiç olmadı bu ama kız 28 yaşında olabilirsin sonuçta yaş bu geçer gider 2 sene sonra 30 olursun kiloda önemli değil istersen verirsin ayrıca lise mezunu olsan ne okuyupda işe yaramamaktan iyidir bence çok mantıklı sevecen bir insansın bak bunlar değişmez işte kendine deme öyle üzülürümyani kıskanılacak bişeyim yok ki 28 yasında kilolu lise mezunu çalışmayan sıradan bi kadınım
oluyor canım en yakınıdakiler bile takdir etmiyorsa oluyor neyse ya zaten iç.ime öküz oturdu daha fazla düşünüp moral bozmak istemiyorumhaydaaaaaaaaaaaaa oldu mu bu şimdi....
bence kendin hakkında adil olmalısın?
peki eltin kaç yaşında?
sagol canım kafam bozuk biraz ondanhiç olmadı bu ama kız 28 yaşında olabilirsin sonuçta yaş bu geçer gider 2 sene sonra 30 olursun kiloda önemli değil istersen verirsin ayrıca lise mezunu olsan ne okuyupda işe yaramamaktan iyidir bence çok mantıklı sevecen bir insansın bak bunlar değişmez işte kendine deme öyle üzülürüm
biraz daldım ortaya ama öyle yanisi
ne olduki canım takma kafana ne oluyorsa kafaya çok takmaktan oluyor olanda zaten yine sana oluyor yani boşa kendimizi üzüyoruzsagol canım kafam bozuk biraz ondan
hmm evet ondan hergün burdasın
ne olduki canım takma kafana ne oluyorsa kafaya çok takmaktan oluyor olanda zaten yine sana oluyor yani boşa kendimizi üzüyoruzkimse senden değerli değil bence
senle yarışamam gençsin güzelsin beni üzersinBugün herkes benim üstümden tirbiyisizlik yapıyor dövüş mü istiyorsun kamyon beybiiiii
Bende 30 yaşında lise mezunu sıradan bir ev hanımıyımBE="_haymeana_, post: 42308025, member: 660370"]oluyor canım en yakınıdakiler bile takdir etmiyorsa oluyor neyse ya zaten iç.ime öküz oturdu daha fazla düşünüp moral bozmak istemiyorum
senle yarışamam gençsin güzelsin beni üzersinzaten benden de zayıfsın ıhıh olmadı
nerde hayal bunlar kız gel biz gidelim buralardan nerelere gidelim ah ah boydan ufak kalmışız yaSenin boyun kacti ki
Kilo boyla orantiliysa güzel durur boyun 170mesela kilo 55 ben sana yürürüm
annem le kızkardesim geldi bugün gelinimiz makyaj ürünleri satıyor bende hem degişiklik olur hemde elime az para geçer diye başladım inanırmısın tek bi ürün bile alan olmadı bide sen bu işi yapaman sen şeyma mısın o fena sen öylemisin vs vs neyse dedim zaten artık yapmıyorum sonra heves heves şekersiz çay içmeye basladım diyetisyene gidecem dedim sen dr un dediğini uygulayamazsın dedilerne olduki canım takma kafana ne oluyorsa kafaya çok takmaktan oluyor olanda zaten yine sana oluyor yani boşa kendimizi üzüyoruzkimse senden değerli değil bence
hı hıı hıc fıtne fucurlann ısımız olmazz kiee
yas yada egitim mesele degil
hı hıı hıc fıtne fucurlann ısımız olmazz kiee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?