Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

haydaaaaaaaaaaaaa oldu mu bu şimdi....
bence kendin hakkında adil olmalısın?
peki eltin kaç yaşında?
24 galiba bilmiyorum hiç görmedim kaynım bi kere resmini gösterdi esmer beyaz tenli orta boylu bi kız Allah selamet versin

yani kıskanılacak bişeyim yok ki 28 yasında kilolu lise mezunu çalışmayan sıradan bi kadınım
hiç olmadı bu ama kız 28 yaşında olabilirsin sonuçta yaş bu geçer gider 2 sene sonra 30 olursun kiloda önemli değil istersen verirsin ayrıca lise mezunu olsan ne okuyupda işe yaramamaktan iyidir bence çok mantıklı sevecen bir insansın bak bunlar değişmez işte kendine deme öyle üzülürüm
biraz daldım ortaya ama öyle yanisi

Reactions: nio
haydaaaaaaaaaaaaa oldu mu bu şimdi....
bence kendin hakkında adil olmalısın?
peki eltin kaç yaşında?
oluyor canım en yakınıdakiler bile takdir etmiyorsa oluyor neyse ya zaten iç.ime öküz oturdu daha fazla düşünüp moral bozmak istemiyorum

sagol canım kafam bozuk biraz ondan

BE="_haymeana_, post: 42308025, member: 660370"]oluyor canım en yakınıdakiler bile takdir etmiyorsa oluyor neyse ya zaten iç.ime öküz oturdu daha fazla düşünüp moral bozmak istemiyorum[/QUOTE]
Bende 30 yaşında lise mezunu sıradan bir ev hanımıyım bunlar etiket canım insanı tanımlarken etiketine değil nasıl bir karaktere sahip ona bakarım ben bence sende etiketinle uğraşma ben kimim diye bak kendine

ne olduki canım takma kafana ne oluyorsa kafaya çok takmaktan oluyor olanda zaten yine sana oluyor yani boşa kendimizi üzüyoruz kimse senden değerli değil bence

hmm evet ondan hergün burdasın

Bugün herkes benim üstümden tirbiyisizlik yapıyor dövüş mü istiyorsun kamyon beybiiiii

BE="_haymeana_, post: 42308025, member: 660370"]oluyor canım en yakınıdakiler bile takdir etmiyorsa oluyor neyse ya zaten iç.ime öküz oturdu daha fazla düşünüp moral bozmak istemiyorum
Bende 30 yaşında lise mezunu sıradan bir ev hanımıyım bunlar etiket canım insanı tanımlarken etiketine değil nasıl bir karaktere sahip ona bakarım ben bence sende etiketinle uğraşma ben kimim diye bak kendine[/QUOTE]

aynen ya lise ise lise 30 usa 30

ne olduki canım takma kafana ne oluyorsa kafaya çok takmaktan oluyor olanda zaten yine sana oluyor yani boşa kendimizi üzüyoruz kimse senden değerli değil bence

hmm evet ondan hergün burdasın
annem le kızkardesim geldi bugün gelinimiz makyaj ürünleri satıyor bende hem degişiklik olur hemde elime az para geçer diye başladım inanırmısın tek bi ürün bile alan olmadı bide sen bu işi yapaman sen şeyma mısın o fena sen öylemisin vs vs neyse dedim zaten artık yapmıyorum sonra heves heves şekersiz çay içmeye basladım diyetisyene gidecem dedim sen dr un dediğini uygulayamazsın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…