benim ogluş saat 3 den önce hayatta uyumazevet kaç kez duydum isteksiz artık hatırlamıyorum..
bizde ki çocuk faktörü eşim dört gözle bekliyor uyumasını gündür bugünde uyumazsa ayağında sallayacakmış
uyusun hadi deyip duruyor ama bizim ki cin gibi bakıyor
Seviyorum diye :) İnşallah buluruz bi şekilde yolumuzu bakalım :)Ben yaşlıyım o zaman kız8 sene oldu ben mezun olalı o gün bugündür çalışıyorum.ebelige neden geçiş yaptın hemşire alımı daha fazla
Eşimle zaten ayda bir anca görüştüğümüz için ayda bir oluyor ama yan yana öyle değiliz çok normal gelmiyor bana ama eşler arası normalse sıkıntı olmazHatunlar
Bibibella
MazlumuGetirinBana
S Sargoz
@themis1990
@Eses07
Ve şu an aklıma gelmeyen müdavim üyeler.
Buralarda okuyorum. Aklıma takıldı.
Ayda bir cinsellik nedir yav?
Evlenince bir yerden sonra düşüyor mu performans ve sıklık?
Şu bekar saf kızı aydınlatıverin.
benim ogluş saat 3 den önce hayatta uyumaz
Kızlar nereye gittiniz tabi bugün pazar herkes dağılmış
Konu cinselliğe gelince ben
nqber ballar nasılsınız?
Kimde?Kızlar sivilce falan görseniz mideniz dayanır mı ?
Canın sağolsun ne diyeyimCanım saE="CatlakB, post: 42291921, member: 500237"]Beeiiinnndiii
Çıban mı sivilce mi diye soruciiim
Canın sağolsun ne diyeyim
buda güzel birşey bence :)Sevgiyi hissedebiliyorum ama ben
Cildiyeye gitsen ya bilmem ki nedir[/QUOTE]Bu nidiiirrr
buda güzel birşey bence :)
Cildiyeye gitsen ya bilmem ki nedir
Çıban canım bu papatya çayı varsa demle üzerine pamukla bastır günde 4-5kez.bir de yapabilirseniz bir iğnenin ucunu çakmakla yakıp yaranın üzerine batırın sonra da sarımsağı ortasından kesip yaranın üzerine bastır geçer birkaç güne geçmiş olsun[/QUOTE]Heyyy ahalii bilen var mı bu çıban mııııııı
Öyle tabii ama yıpratıcı oluyor
Çıban canım bu papatya çayı varsa demle üzerine pamukla bastır günde 4-5kez.bir de yapabilirseniz bir iğnenin ucunu çakmakla yakıp yaranın üzerine batırın sonra da sarımsağı ortasından kesip yaranın üzerine bastır geçer birkaç güne geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?