bdvye takılıyordum bibi burada pek hareket yok diye@BilgeceShirine-alish themis1990 Dark_Paradise ve etiketlemeyi unuttığum arkidişler iyiki mapustan çıktın bune yaw kimse yok
İyi gecelerr :)))Neyse kızlar size iyi muhabbetler sonra gelirim belki
sen git dene aldıklarını delik mi değil mi diyeNeyse kızlar size iyi muhabbetler sonra gelirim belki
Vayy ne hikaye, çok değişik gerçekten iyi cesaret varmış sende
Ya sordum çunku ben de internetten tanışıp yaklaşık 1 yıldır konuştuğum biri ile buluşucam bu hafta o yüzden sorayım dedim nasıldır ne değildir cesaret alayım.
Bir yıllım cesaret depoladım
Allah tamamına erdirsin inşallah
Ama iyi de yapmış bak 3,5 yılHayırlısıysa eğer inşALLAH erdirir :)
Senin içinde hayırlısı olsun ya :)
Deli cesareti hasta ortamı fena yapmış beni
Ama iyi de yapmış bak 3,5 yıl
Olsun canım 3,5 yıl geçtiğine göre demek ki iyi yapmışsın maşallahhh :))Bazen o deliliğim tutmasa miydi diyorum
Ama çok güzel anilarda var
Olsun canım 3,5 yıl geçtiğine göre demek ki iyi yapmışsın maşallahhh :))
İnşallah canım, hakkınızda hep hayırlısı olsun sonu da güzel olsunİnsALLAH hayirlidir da travma yaşamam
Aminnn insALLAHİnşallah canım, hakkınızda hep hayırlısı olsun sonu da güzel olsun
bizde yeni çıktık beaa@BilgeceShirine-alish themis1990 Dark_Paradise ve etiketlemeyi unuttığum arkidişler iyiki mapustan çıktın bune yaw kimse yok
Pek sakin ortalık, alemlere aktılar deseneBenama öyle takılıyorum bugün kimseler yok
300 500 diyosunPek sakin ortalık, alemlere aktılar desenebizde burda oturalım kös kös
Bellimi olur bizim çılgın hatunlara. Basmışım amino asidi taş gibiyim diyerek akmışlardır biyerlere300 500 diyosunhepücüğüde evli barklı hangi alemlere aktışar acaba
Bellimi olur bizim çılgın hatunlara. Basmışım amino asidi taş gibiyim diyerek akmışlardır biyerlerekocalarıda horul horul uyusun
Gelde bizde akak, benim horlayan birileride yok, sabahlar Olmasın
Benimkininde içerden horlaması geliyor
Nereye gidiyoz 300 500Gelde bizde akak, benim horlayan birileride yok, sabahlar Olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?