- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
evet ya bianda ortaya çıkıveriyorlar
daha öncede kasıkta denilen kaç pansumanı yaptım ilk defa böyle bir şey geldi başıma 8 senelik çalışanım yani.gençti 25-30 yaş arasıydı yaşlı yada daha küçük biri olsa bilerek yapmamıştır derim ama hiç saklama gereği falan duymadı.apandisit ameliyatında bile birçok erkek nasıl dikkat ediyor bilerek yaptığını düşünüyorum günahı boynuna
Bu yaz favorim bunlar. Birde profilimde bir şarkı paylasmıştim linkini oda iyidir bak istersen.
amanınnn işte budur ya süper yabancı şarkılar harikasınnnn
aynen abla ben bikere sesimi falan bırakıp aglamıştım bi sapık yüzündenAllah korusun bu tiplerden..
Dedim ya bilerek yapmış bunu bence..
Hayret birşey ya. Ne densiz insanlarmıs. Hiç üzülmeye umursamaya değmez. Sıkma canını.bi bayram eşim yine izin alamamıştı, bi aile ziyaretinde biri ne o kız kocan çabuk sıkıldı senden dedi, biride kocan yoksa sende gelme dul kadın gibi bayramda yalnız ne işin var dedi.
ne kadar can sıkıcı.
ah şu anlayışsız insanlar
Deli mi ne? Ne terbiyesiz, gösterme meraklisı adammış. İşin zor vallapansumana geldi genç bir erkek.nerede yara yeri dedim kasıkta dedi ben saf kasık deyince tamam dedim.eldiveni takıyorum hazırlanıyor bu ş...z arkamı döndüm ki şeyinin yarısı görünüyor.ağlayacaktım artık midem bulandı bu kadar açmanıza gerek yok kapatın dedim kızdım.sinirlerimi zıplattı şu mübarek günde
aynen abla ben bikere sesimi falan bırakıp aglamıştım bi sapık yüzünden
ben küfür edemiyorum abla bide ben bi tuhafım ya aglarım yada öyle kalakalırımSen ağlamışsın beni telden aradı sapığın biri neler diyor varya,okkalı küfürü yiyince telefonu yüzüme kapatmıştı
ama iyi yapmışsın bazısı hakediyorSen ağlamışsın beni telden aradı sapığın biri neler diyor varya,okkalı küfürü yiyince telefonu yüzüme kapatmıştı
kapıyı çarpıp bir hızla çıktım ama anlamamıştır o ş...z bu kadar açmanıza gerek yok dememe rağmen kapatmadı hayvanSen ağlamışsın beni telden aradı sapığın biri neler diyor varya,okkalı küfürü yiyince telefonu yüzüme kapatmıştı
bi insan insanlıktan nasibini almayınca yapacak bişey kalmıyorkapıyı çarpıp bir hızla çıktım ama anlamamıştır o ş...z bu kadar açmanıza gerek yok dememe rağmen kapatmadı hayvan
ama iyi yapmışsın bazısı hakediyor
kapıyı çarpıp bir hızla çıktım ama anlamamıştır o ş...z bu kadar açmanıza gerek yok dememe rağmen kapatmadı hayvan
ne yapacan abla sapık işteNeler dedi bana varya yok efendim gecelerimin renkli geçmesini istermiymişim filan
Teşhirci sapık bu belli zaten dur hemen enseye patlatayım
ne yapacan abla sapık işte
erkeğin de edeplisi makbul.edep sadece kadınlara mı yanibi insan insanlıktan nasibini almayınca yapacak bişey kalmıyor
patlat abla mübarek günde dinden çıkardı beni.2. çocuğa hamileyim ama çok küçük gösteriyorum ben.stajer sanıyorlar beni 19-20 yaşında gösteriyorum.bugünü hiç yaşamamak isterdimNeler dedi bana varya yok efendim gecelerimin renkli geçmesini istermiymişim filan
Teşhirci sapık bu belli zaten dur hemen enseye patlatayım
erkeğin de edeplisi makbul.edep sadece kadınlara mı yani
patlat abla mübarek günde dinden çıkardı beni.2. çocuğa hamileyim ama çok küçük gösteriyorum ben.stajer sanıyorlar beni 19-20 yaşında gösteriyorum.bugünü hiç yaşamamak isterdim
aynen adamın edebsizi hiç çekilmezerkeğin de edeplisi makbul.edep sadece kadınlara mı yani
patlat abla mübarek günde dinden çıkardı beni.2. çocuğa hamileyim ama çok küçük gösteriyorum ben.stajer sanıyorlar beni 19-20 yaşında gösteriyorum.bugünü hiç yaşamamak isterdim
peki abla adres veriyorum hemenSen iste anında kellesini alayım sapığın..
peki abla adres veriyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?