- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
bi an şok oldum kadın niye sakal takıyor ki diye ilk 2 saniye sonra anladım tabi gerçegiAzis
3. tür bi abi/abla olur kendisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi an şok oldum kadın niye sakal takıyor ki diye ilk 2 saniye sonra anladım tabi gerçegiAzis
3. tür bi abi/abla olur kendisi
aynen abla bu arada hoşgeldin
abla abinin heryeri güzel ayıptır söylemesiBu ne böyleeee abinin bacaklarda süpermişş
Yaz yaz bekliyoruz
yok o kadar da degilabla abinin heryeri güzel ayıptır söylemesi
en azından benden güzel yani
senin işde çekilir şey degilpansumana geldi genç bir erkek.nerede yara yeri dedim kasıkta dedi ben saf kasık deyince tamam dedim.eldiveni takıyorum hazırlanıyor bu ş...z arkamı döndüm ki şeyinin yarısı görünüyor.ağlayacaktım artık midem bulandı bu kadar açmanıza gerek yok kapatın dedim kızdım.sinirlerimi zıplattı şu mübarek günde
yok düşmez zannımca :)şimdi asıl soru gusül düşer mi bana çok fenayım yaaa
çok kötüyüm valla ya bilerek mi yaptı bilmiyorum eğer bilerek yaptıysa Allah bu mübarek günde belasını versinsenin işde çekilir şey degil
abla abinin heryeri güzel ayıptır söylemesi
en azından benden güzel yani
pansumana geldi genç bir erkek.nerede yara yeri dedim kasıkta dedi ben saf kasık deyince tamam dedim.eldiveni takıyorum hazırlanıyor bu ş...z arkamı döndüm ki şeyinin yarısı görünüyor.ağlayacaktım artık midem bulandı bu kadar açmanıza gerek yok kapatın dedim kızdım.sinirlerimi zıplattı şu mübarek günde
sanmam neden bilerek yapsın ki.çok kötüyüm valla ya bilerek mi yaptı bilmiyorum eğer bilerek yaptıysa Allah bu mübarek günde belasını versin
bence de olabilir var öyle sapıklarTaş gibi yani abide
Özellikle yapmış belli yarısı gözüktüğüne göree
bence de olabilir var öyle sapıklar
evet insanlara güven olmuyorSapık çok nasılsa her yerde olabilirler..
evet insanlara güven olmuyor
ayy deme öyle abla yaTaş gibi yani abide
Özellikle yapmış belli yarısı gözüktüğüne göree
gözümün önünden gitmiyor ya çok kötü oldumsanmam neden bilerek yapsın ki.
gerçekten çok kötü bi durum ama yerinde olmak istemezdim
ayy deme öyle abla ya
gözümün önünden gitmiyor ya çok kötü oldum
evet ya bianda ortaya çıkıveriyorlarAynen bir anda herşey oluyor..
daha öncede kasıkta denilen kaç pansumanı yaptım ilk defa böyle bir şey geldi başıma 8 senelik çalışanım yani.gençti 25-30 yaş arasıydı yaşlı yada daha küçük biri olsa bilerek yapmamıştır derim ama hiç saklama gereği falan duymadı.apandisit ameliyatında bile birçok erkek nasıl dikkat ediyor bilerek yaptığını düşünüyorum günahı boynunabence de olabilir var öyle sapıklar
olabilirdaha öncede kasıkta denilen kaç pansumanı yaptım ilk defa böyle bir şey geldi başıma 8 senelik çalışanım yani.gençti 25-30 yaş arasıydı yaşlı yada daha küçük biri olsa bilerek yapmamıştır derim ama hiç saklama gereği falan duymadı.apandisit ameliyatında bile birçok erkek nasıl dikkat ediyor bilerek yaptığını düşünüyorum günahı boynuna