- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
şu senin zevkine benziyor
evet bunu aldım güzelll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu senin zevkine benziyor
noldiiamannn tanrım didimmm
bulamadım tatlım etıket yapar mısınn bı ara
ay zeytınyaglarıı sac bakım yaglarıı .. perapentınsız sampuan .. sac duzlestırıcısını azalttımm ama hala uzamıyorr
canım şüpheye düştüysen akşam al gusul bence ben olsam alırdım.Bu arada öyle h.y..nlar çok sıkma canınıdaha öncede kasıkta denilen kaç pansumanı yaptım ilk defa böyle bir şey geldi başıma 8 senelik çalışanım yani.gençti 25-30 yaş arasıydı yaşlı yada daha küçük biri olsa bilerek yapmamıştır derim ama hiç saklama gereği falan duymadı.apandisit ameliyatında bile birçok erkek nasıl dikkat ediyor bilerek yaptığını düşünüyorum günahı boynuna
saol tatlım bakıcamm
o neydi gızzzzznoldii
eline sağlık mutfak mermerimiz aynı buarada
Teşekkür ederim canım. . :)eline sağlık mutfak mermerimiz aynı buarada
Evim de var bakeline sağlık mutfak mermerimiz aynı buarada
Öyle yaptım canım aldım hemen. O da Allahindan bulsuncanım şüpheye düştüysen akşam al gusul bence ben olsam alırdım.Bu arada öyle h.y..nlar çok sıkma canını
gececiydin ya sen kuzumniden büledidinn bebemm
ben herzaman şekersiz içiyırum. Muhteşemşuanda şekersiz çay içiyom ama bi tuhaf tadı yinede vazgeeçmek yok
ben bi kaçkere denedim ama başaramadım bu sefer vazgeçmek yok ama tadı çok kötü yaaben herzaman şekersiz içiyırum. Muhteşem
inan alışınca da bi damla şekeri olan çayı içemiyosun... Bnde ilk denediiimde çok kotuydu.. Şimdi bi dmla şkr bile kullanmıyorum.ben bi kaçkere denedim ama başaramadım bu sefer vazgeçmek yok ama tadı çok kötü yaa
umarırım başarırım yainan alışınca da bi damla şekeri olan çayı içemiyosun... Bnde ilk denediiimde çok kotuydu.. Şimdi bi dmla şkr bile kullanmıyorum.