• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

evet ya bianda ortaya çıkıveriyorlar

Allah korusun bu tiplerden..

daha öncede kasıkta denilen kaç pansumanı yaptım ilk defa böyle bir şey geldi başıma 8 senelik çalışanım yani.gençti 25-30 yaş arasıydı yaşlı yada daha küçük biri olsa bilerek yapmamıştır derim ama hiç saklama gereği falan duymadı.apandisit ameliyatında bile birçok erkek nasıl dikkat ediyor bilerek yaptığını düşünüyorum günahı boynuna

Dedim ya bilerek yapmış bunu bence..

bi bayram eşim yine izin alamamıştı, bi aile ziyaretinde biri ne o kız kocan çabuk sıkıldı senden dedi, biride kocan yoksa sende gelme dul kadın gibi bayramda yalnız ne işin var dedi.
ne kadar can sıkıcı.
ah şu anlayışsız insanlar
Hayret birşey ya. Ne densiz insanlarmıs. Hiç üzülmeye umursamaya değmez. Sıkma canını.
pansumana geldi genç bir erkek.nerede yara yeri dedim kasıkta dedi ben saf kasık deyince tamam dedim.eldiveni takıyorum hazırlanıyor bu ş...z arkamı döndüm ki şeyinin yarısı görünüyor.ağlayacaktım artık midem bulandı bu kadar açmanıza gerek yok kapatın dedim kızdım.sinirlerimi zıplattı şu mübarek günde:rolleyes::cry::KK61::KK61:
Deli mi ne? Ne terbiyesiz, gösterme meraklisı adammış. İşin zor valla

ama iyi yapmışsın bazısı hakediyor

Neler dedi bana varya yok efendim gecelerimin renkli geçmesini istermiymişim filan :KK70::KK70:

kapıyı çarpıp bir hızla çıktım ama anlamamıştır o ş...z bu kadar açmanıza gerek yok dememe rağmen kapatmadı hayvan

Teşhirci sapık bu belli zaten dur hemen enseye patlatayım :KK67::KK67::KK67:

bi insan insanlıktan nasibini almayınca yapacak bişey kalmıyor
erkeğin de edeplisi makbul.edep sadece kadınlara mı yani
Neler dedi bana varya yok efendim gecelerimin renkli geçmesini istermiymişim filan :KK70::KK70:

Teşhirci sapık bu belli zaten dur hemen enseye patlatayım :KK67::KK67::KK67:
patlat abla mübarek günde dinden çıkardı beni.2. çocuğa hamileyim ama çok küçük gösteriyorum ben.stajer sanıyorlar beni 19-20 yaşında gösteriyorum.bugünü hiç yaşamamak isterdim:KK61:

patlat abla mübarek günde dinden çıkardı beni.2. çocuğa hamileyim ama çok küçük gösteriyorum ben.stajer sanıyorlar beni 19-20 yaşında gösteriyorum.bugünü hiç yaşamamak isterdim:KK61:

Sen iste anında kellesini alayım sapığın..

aynen adamın edebsizi hiç çekilmez

Back