• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

hayır yani allah korusun dul da olabilirim? napim burnumu camdan çıkarmıyım mı? öleyimmi?
bazen ailemi çok özlesemde, küçücük ilçeden ile geldiğimde bocalasamda, şükretmiyo değilim yani uzak olduğum için
benim teyze kızım var evlenmeden önce çok iyiydi bana karşı kendi antalyaya gelin gitti kocası da emrine mut yada öyle gösteriyor teyzem agzından kaçırdı hiç iyi degil diye
bu evlendi benimle irtibatı kesdi senin kocan çok saygısız çünkü ortalıkta sigara içiyor senin kocan şöyle sende kendini ezdirme ne o büyük aşk bitti mi vs. neyse dedim takmadım
önce üzülüyordum niye böyle yapıyor diye sonra sonra farkına vardım aslında hiç mutlu degil eşi her dediğini yapıyor ama 6 yıl oldu hala her gün kv deye gitmek zorunda geçenlerde annem teyzem yengemler antlya ya ziyarete gitmişler ne kv ne kp tek saniye yalnız bırakmamışlar hatta ogün onlarda kalınmış topluca sonra nezaman face bi resim koysam bi şarkı paylaşsam tık yok bigün öylesine bi söz paylaştım hemen ne o kötü mü gidiyor hayat diye yorum yazmış

ido_373402.jpg

sizinde işiniz zor bu yaşta dul kalsan ne yapacan sen 2 çocukla demişlerdi bana.:KK14:
derler canım derler,
ben şaşırmıyorum artık insanlara,
bi keresinde biri oh hayatınız bedava rüşvetlerle geçiniyosunuzdur dedi, ve çok normal bişimiş gibi söyledi.
ölürmüsün? öldürürmüsün?

y
derler canım derler,
ben şaşırmıyorum artık insanlara,
bi keresinde biri oh hayatınız bedava rüşvetlerle geçiniyosunuzdur dedi, ve çok normal bişimiş gibi söyledi.
ölürmüsün? öldürürmüsün?
yuhh yani cesarete bak fikri neyse zikride odur diye boşa dememişler

y

yuhh yani cesarete bak fikri neyse zikride odur diye boşa dememişler
bide gerçekten garipsemeden söyledi, hani çok normal bişeymiş gibi.
buraya yeni tanıştığımda kimseye eşimin mesleğini söylememiştim memur deyip geçiyodum,
dedim gizlenmcek bişimi var, şimdi laf söyleyenler alıyor cevabını

Back