- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Oglumdaki gibi son aya kadar enerji patlaması yasarım sandım ama bu kız alt etti beniben de fena sayılmam. eskisi gibi degılım şükür. ama gün içinde ara sıra oluyor. aman eskısı gıbı olmasın da buna da razıyım ben
dısarda oldugunda nane sekerı atıyorum agzıma
iyiki o ilk dönemler nane sekerını bılmıyordum, yoksa olmustum 15 kılo
Aynem dün ben banlıyken izliyodum sizi dedim mune gelirse kapatıcak konuyuee niye kapandı o zaman. siyasette göremedim ben
konu o zaten nick vermeden yazın zatenYa evet siyaset falan yapmadik ki biz oky valla bak. Sadece o gorduklerin. Sadece geyik. Ha ben birini nick vermeden elestirdim azcik ama zayen herkes yapiyo bunu. Konunun amaci bu. Insallah bu sebeple kapanmamistir..
Çok teşekkür ederim :)hayırlı olsun
konu o zaten nick vermeden yazın zaten
ama cidden agır gectı canım yaa. hiç geçmeyecek sandımOglumdaki gibi son aya kadar enerji patlaması yasarım sandım ama bu kız alt etti beni
son sayfallarda,siyaset göremedim ben mesajlarda.
tikka ya unutmuşum ben nişanın bu aralar olacağını hayırlı olsun ya aklıma gelen şarkıları indirmişsindir zaten ajda pekka şarkılarına baksana önceden söyleseydin arardım senleKız arada gelip gidiyorum, yarın nişanim var.
Kızlar sizden bir şey rica edeceğim. 70ler 80ler pop müziğinden şöyle hareketli şeyler önerir misiniz? Ben yaklaşık 30 tane indirdim aklıma gelenleri.. Senden başka, gençlik başımda duman, bim bam bom vs tarzı şarkılar.. Haydi kızlar yarına lazım, ne kadar çok olursa o kadar iyi..
hayırlı uğurlu olsun çok güzel olsun tikka hepte mutlu olSağol kuzum, evet ilk akla gelenleri indirdim zaten.. Son ana bırakacağım illa ki..
Ay bana dua edin, heyecandan karnım ağrıyorOlsun bitsin bir an önce..
şu elbiseyi bir üstünde göremedim ya eminim çok yakışır sana da nişandan sonra bekliyorum ona göreElbisem bu canım, aile arasında olacak bahçede yaklaşık 80-90 kişilik bir nişan olacak.
Eki Görüntüle 1606874 Eki Görüntüle 1606875
rica ederim canım. olan oldu artıkBilemedim demekki sadece geyikten kapandı ya Özür dileriz.
Hee gene ben yaptım demi gene kara murat benim zaten
Tüysüz bayanlara da çok ozenirim yani.oğlumun bıyıkları var 3 yaşında henüz kendisi eşim başladı gözü ben burnu ben gözü ben teni ben bıyığı da aynı sen dediBenim kayip çocuğum yok kiayrica ben normalde boyle degilim canim beyaz tenli tuysuz bi seyim yani
ya kapanmış mı konu yine biraz geyiğe girdik sadece sonrada kaçtık zaten ordan bence nedeni bu olmamalı yaBide son sayfalarda alıntılar bayağı oldu ama biz zaten yapılmıyacağını biliyoruz alıntılar bizim yüzümüzden olamaz
Tüysüz bayanlara da çok ozenirim yani.oğlumun bıyıkları var 3 yaşında henüz kendisi eşim başladı gözü ben burnu ben gözü ben teni ben bıyığı da aynı sen dedi
sevdiğim renkler arasında.. sayfaların hızından bişi göremedım kiElbisem bu canım, aile arasında olacak bahçede yaklaşık 80-90 kişilik bir nişan olacak.
Eki Görüntüle 1606874 Eki Görüntüle 1606875
Tüysüz bayanlara da çok ozenirim yani.oğlumun bıyıkları var 3 yaşında henüz kendisi eşim başladı gözü ben burnu ben gözü ben teni ben bıyığı da aynı sen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?