- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Ayy hemde ne bulantı öldürdü beni.düşün aşının birini yapıyordum lavaboya gidip gelip diğerini yapıp tekrar gidiyordum 1 aydır iyiyim şükür.sen nasıl oldun geçti mi senin bulantıalışır minnoş :=)
senın bulantıların olmus muydu?
en kısa zamanda işleriniz hallolur merak etme canım
Okycimbravo kızlar kaç kere yazdım. ama 2 gündür siteye pek giremedim. maşallah konu geyik dsohbet almış yürümüş.
Senin kayıp cocugun olabilir ama kız düş peşineAllah snei ne etmeye kiz
ben de fena sayılmam. eskisi gibi degılım şükür. ama gün içinde ara sıra oluyor. aman eskısı gıbı olmasın da buna da razıyım benAyy hemde ne bulantı öldürdü beni.düşün aşının birini yapıyordum lavaboya gidip gelip diğerini yapıp tekrar gidiyordum 1 aydır iyiyim şükür.sen nasıl oldun geçti mi senin bulantı
Bende banlıdım bikere siz yaptınız
Senin kayıp cocugun olabilir ama kız düş peşine
Aynen evet geyige bi sey dememisti dogru. Demekki baya hakkimizi doldurduk. Ayip oldu valla.Ya mune kapatırken geyik olayını en sona yazmış, yani o en az etkili sebepmiş gibi duruyo ki ilk geyik yapılırken mune de gelmişti öyle pek bişey dememişti geyiğe.
ee niye kapandı o zaman. siyasette göremedim ben
hayırlı olsunKız arada gelip gidiyorum, yarın nişanim var.
Kızlar sizden bir şey rica edeceğim. 70ler 80ler pop müziğinden şöyle hareketli şeyler önerir misiniz? Ben yaklaşık 30 tane indirdim aklıma gelenleri.. Senden başka, gençlik başımda duman, bim bam bom vs tarzı şarkılar.. Haydi kızlar yarına lazım, ne kadar çok olursa o kadar iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?