Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

alışır minnoş :=)
senın bulantıların olmus muydu?
en kısa zamanda işleriniz hallolur merak etme canım
Ayy hemde ne bulantı öldürdü beni.düşün aşının birini yapıyordum lavaboya gidip gelip diğerini yapıp tekrar gidiyordum 1 aydır iyiyim şükür.sen nasıl oldun geçti mi senin bulantı

bundan sonra ne konu açarım ne birşey
. dilimde tüy bitti.
kaç kere yazdım. sohbet için açmadım geyik olmasın lütfen diye ama son 2 gündür baktım. konu konuluktan çıkmış.
şakasına konum nolmuş yazdım ama yine devam edildi.. neyse artık. olan oldu.

Ayy
Bi tane de şunu koyiyim
:KK70::KK70::KK70:

14346260515582a80380448_big.jpg

Ayy hemde ne bulantı öldürdü beni.düşün aşının birini yapıyordum lavaboya gidip gelip diğerini yapıp tekrar gidiyordum 1 aydır iyiyim şükür.sen nasıl oldun geçti mi senin bulantı
ben de fena sayılmam. eskisi gibi degılım şükür. ama gün içinde ara sıra oluyor. aman eskısı gıbı olmasın da buna da razıyım ben :D
dısarda oldugunda nane sekerı atıyorum agzıma
iyiki o ilk dönemler nane sekerını bılmıyordum, yoksa olmustum 15 kılo :KK53:

ee niye kapandı o zaman. siyasette göremedim ben

Ya evet siyaset falan yapmadik ki biz oky valla bak. Sadece o gorduklerin. Sadece geyik. Ha ben birini nick vermeden elestirdim azcik ama zayen herkes yapiyo bunu. Konunun amaci bu. Insallah bu sebeple kapanmamistir..

Kız arada gelip gidiyorum, yarın nişanim var.

Kızlar sizden bir şey rica edeceğim. 70ler 80ler pop müziğinden şöyle hareketli şeyler önerir misiniz? Ben yaklaşık 30 tane indirdim aklıma gelenleri.. Senden başka, gençlik başımda duman, bim bam bom vs tarzı şarkılar.. Haydi kızlar yarına lazım, ne kadar çok olursa o kadar iyi..
hayırlı olsun :KK200:

Back