• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Everdeen Everdeen

Kukla Atolye Bilgi :
50-55 cm boyutlarındaki standart ipli kukla fiyatı 600 tl.

(içi ahsap malzeme ,üzeri kot-kumas pantalon

ve dilediginiz resim, yazı,karikatur tasarımlı baskılı t-shirt )

Daha farklı dikim gerektiren kostum tiplemeler (asker,doktor,dansoz, ceket takım ) 650 tl.

Tamamen ahsap oyma ipli kukla (kıyafetlerde ahsap oyma) 700 tl

25-30 cm boyutlarında hamur kaplama biblo fiyatı 550 tl .

(Strafor malzeme uzerine hamur kaplama dilediginiz tiplemede)

Sadece ahsap oyma biblo fiyatı ise 600 tl.

Yeni : Konusan Kukla fiyatım 650 tl

Tüm Çesitlerin görselleri icin tıklayınız.

Everdeen Everdeen

Kukla Atolye Bilgi :
50-55 cm boyutlarındaki standart ipli kukla fiyatı 600 tl.

(içi ahsap malzeme ,üzeri kot-kumas pantalon

ve dilediginiz resim, yazı,karikatur tasarımlı baskılı t-shirt )

Daha farklı dikim gerektiren kostum tiplemeler (asker,doktor,dansoz, ceket takım ) 650 tl.

Tamamen ahsap oyma ipli kukla (kıyafetlerde ahsap oyma) 700 tl

25-30 cm boyutlarında hamur kaplama biblo fiyatı 550 tl .

(Strafor malzeme uzerine hamur kaplama dilediginiz tiplemede)

Sadece ahsap oyma biblo fiyatı ise 600 tl.

Yeni : Konusan Kukla fiyatım 650 tl

Tüm Çesitlerin görselleri icin tıklayınız.
oyy maaşallah.aman kalsın:)bizimde kuklamız olmayıversin.biz fotograflarla ölümsüzleşelim:)

oyy maaşallah.aman kalsın:)bizimde kuklamız olmayıversin.biz fotograflarla ölümsüzleşelim:)
Ne diyeceğim,kişiye özel hediyelikler yapan siteler var,buldum buldum,hediye denizi vb. Ikinizin resminin olduğu puzzle saat kupa vb şeyler yapıyorlar hemde fiyatları uygun. Ben esime gümüş kol dügmesi yaptırmıştım ikimizin baş harfleri olan birde resmimizden puzzle. Aklıma geldi bir bak istersen

Ne diyeceğim,kişiye özel hediyelikler yapan siteler var,buldum buldum,hediye denizi vb. Ikinizin resminin olduğu puzzle saat kupa vb şeyler yapıyorlar hemde fiyatları uygun. Ben esime gümüş kol dügmesi yaptırmıştım ikimizin baş harfleri olan birde resmimizden puzzle. Aklıma geldi bir bak istersen
saol canımm.ya canım benim eşim tasarımcı.intenet sitesi üzerinden satış yapıyor zaten tasarlayıp puzle.tsört,bardak.herseyi yapıyor.o yüzden benim secenegim kısıtlı bu cok farklı gelmişti buda pahalıymış:(

saol canımm.ya canım benim eşim tasarımcı.intenet sitesi üzerinden satış yapıyor zaten tasarlayıp puzle.tsört,bardak.herseyi yapıyor.o yüzden benim secenegim kısıtlı bu cok farklı gelmişti buda pahalıymış:KK43:
Ama tereciye tere sattım resmen ya:KK70:
Eşine söyle bu biblo işine girsin,baksana deli paralar istiyorlar:KK70::KK70::KK70:

ayy çok güzel.sürpriz yap bence hemen söyleme zıbın falan al ona hediye,kendi anlasın
bu gün doğum günü ama bugün söylemem lazım:KK49:
Tebrikler, mükemmel bir doğum günü hediyesi olmuş:KK68:
:KK9:eveeet bunu dilemiştim Allahtan valla kalbime göre verdi:KK68:
saol canımm.ya canım benim eşim tasarımcı.intenet sitesi üzerinden satış yapıyor zaten tasarlayıp puzle.tsört,bardak.herseyi yapıyor.o yüzden benim secenegim kısıtlı bu cok farklı gelmişti buda pahalıymış:KK43:
vaktin varsa eğer cam şişelerin içindeki kapsüllü ilaçlardan al içlerini boşalt. içine minicik kağıtlara aşk mesajları yaz. iki kutu yap, kartonlarına da sabah aç karnına, akşam yatmadan önce yaz. eczane poşetine koy kurdela bağla :KK51: eşim ilk baş hap mı aldın demişti:KK45: ama anlayınca o kadar sevindi ki. minik kağıtlrı yazıp katlayıp hap kapsülüne koyması zahmetli ama değer:KK200:
kaç aylık hamilesin kız okadar belirgin çıkmış :KK70:

hayırlısıyla kucağına al inşallah
:KK57::KK57: ben de şaşırdım yaaa. geçen ay adet olduğuma gör en fazla 5 haftalık . bildiğin kopkoyu çizgi. Kızlar hamile miyiz sizce topiği bilem açamadım:KK70:

bu gün doğum günü ama bugün söylemem lazım:KK49:

:KK9:eveeet bunu dilemiştim Allahtan valla kalbime göre verdi:KK68:

vaktin varsa eğer cam şişelerin içindeki kapsüllü ilaçlardan al içlerini boşalt. içine minicik kağıtlara aşk mesajları yaz. iki kutu yap, kartonlarına da sabah aç karnına, akşam yatmadan önce yaz. eczane poşetine koy kurdela bağla :KK51: eşim ilk baş hap mı aldın demişti:KK45: ama anlayınca o kadar sevindi ki. minik kağıtlrı yazıp katlayıp hap kapsülüne koyması zahmetli ama değer:KK200:

:KK57::KK57: ben de şaşırdım yaaa. geçen ay adet olduğuma gör en fazla 5 haftalık . bildiğin kopkoyu çizgi. Kızlar hamile miyiz sizce topiği bilem açamadım:KK70:
ben kızıma 1 haftalık hamileyken test yaptımşım silik çıkmıştı hatta çok üzülmüştüm yok diye

Back