Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ben de fena sayılmam. eskisi gibi degılım şükür. ama gün içinde ara sıra oluyor. aman eskısı gıbı olmasın da buna da razıyım ben :KK70:
dısarda oldugunda nane sekerı atıyorum agzıma
iyiki o ilk dönemler nane sekerını bılmıyordum, yoksa olmustum 15 kılo :KK53:
Oglumdaki gibi son aya kadar enerji patlaması yasarım sandım ama bu kız alt etti beni

O okypete işte siyaset diyenler siyaset yapmış demiş, alıntı yapılmış demiş, asıl sebep bunlarmış gibi durmuş bence, bilemiyorum.
son sayfallarda,siyaset göremedim ben mesajlarda.
yeni geldim evwe. ceptende giremiyorum. internet kkda donuyor. başka yerde sornsuz ama kkda yazamıyorum okuyamıyorum. şimdi bakacağım son yazılara.

Kız arada gelip gidiyorum, yarın nişanim var.

Kızlar sizden bir şey rica edeceğim. 70ler 80ler pop müziğinden şöyle hareketli şeyler önerir misiniz? Ben yaklaşık 30 tane indirdim aklıma gelenleri.. Senden başka, gençlik başımda duman, bim bam bom vs tarzı şarkılar.. Haydi kızlar yarına lazım, ne kadar çok olursa o kadar iyi..
tikka ya unutmuşum ben nişanın bu aralar olacağını hayırlı olsun ya aklıma gelen şarkıları indirmişsindir zaten ajda pekka şarkılarına baksana önceden söyleseydin arardım senle:KK64:
Sağol kuzum, evet ilk akla gelenleri indirdim zaten.. Son ana bırakacağım illa ki.. :KK12:
Ay bana dua edin, heyecandan karnım ağrıyor :KK17: Olsun bitsin bir an önce..:KK31:
hayırlı uğurlu olsun çok güzel olsun tikka hepte mutlu ol:KK60::KK60:

Elbisem bu canım, aile arasında olacak bahçede yaklaşık 80-90 kişilik bir nişan olacak.
Eki Görüntüle 1606874 Eki Görüntüle 1606875
şu elbiseyi bir üstünde göremedim ya eminim çok yakışır sana da nişandan sonra bekliyorum ona göre:KK50::KK60:

Benim kayip çocuğum yok ki :KK53: ayrica ben normalde boyle degilim canim beyaz tenli tuysuz bi seyim yani :KK70::KK70::KK70:
Tüysüz bayanlara da çok ozenirim yani.oğlumun bıyıkları var 3 yaşında henüz kendisi eşim başladı gözü ben burnu ben gözü ben teni ben bıyığı da aynı sen dedi :KK67:

Bide son sayfalarda alıntılar bayağı oldu ama biz zaten yapılmıyacağını biliyoruz alıntılar bizim yüzümüzden olamaz
ya kapanmış mı konu yine biraz geyiğe girdik sadece sonrada kaçtık zaten ordan bence nedeni bu olmamalı ya :KK43::KK43: hem orda biriktirmişiz tüm geyiği burda yaptık sonra:KK48:

Back