- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Napıyosunuź bakalımMerhaba canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıyosunuź bakalımMerhaba canim
Çookk TatlılarKızlar günaydın bunlardan yaptırmak istiyorum ama bulamadım nerede yapıldıgını bilen varmı?Eki Görüntüle 1610712
Napalım canım kızimla çizgi film izliyoruz,sen napiyosun hamaratNapıyosunuź bakalım
Ayy harikaKızlar günaydın bunlardan yaptırmak istiyorum ama bulamadım nerede yapıldıgını bilen varmı?Eki Görüntüle 1610712
Ne kadarmış fiat göremedimçok güzelmiş. ama çok pahalı bende düşünmüştüm
Uyandım bende..Napalım canım kızimla çizgi film izliyoruz,sen napiyosun hamarat
Kızlar günaydın bunlardan yaptırmak istiyorum ama bulamadım nerede yapıldıgını bilen varmı?Eki Görüntüle 1610712
Hey maşallah, uyusana kuzum,niye uyumuyon sen? Ben kızımı uyutacam diye gittim akşam o beni uyuttuUyandım bende..
Sabah 4 daha uyuyamadım. .
demi ya,kukla atolyesinde varmış bakıyorum şimdiAy cok tatlıymış ya bulursan bana da söyle
Hey maşallah, uyusana kuzum,niye uyumuyon sen? Ben kızımı uyutacam diye gittim akşam o beni uyuttu
dadlusummFistukummm
tabıkı de canım benım .. amaa uyelık ıptalı degıldır umarımm uzgun gorunuyosunn .. buyur gell tabı kı .. sevınırımm guzel sohbetın ıle burda oldugun ıcınnnBende geleyim mi cicim
cayı sekersız ıcıyorum vee artık kahveden de kestım ohhçay şekersiz içilir mi ya ben şahsen şeker için çay içiyorum
odaya vantıratör koyun ..lütfen kış daha gelmesin..ben yeni ısındımay kızlar gece ben çıldırdım resmen.her yerim agrıdı.tam zorla dalıyorum uykuya eşim dolanıyor bu sefer.sabah cok sinirli uyandm.kış gelsede sıcacık yatsak,yazın sersem oluyor insan.ben uyurken evde biri dolanınca sinir oluyorum
klima vantiratör,ceyran yapıncada hastalanıyorumagustos gecse eylülde rahatlarızodaya vantıratör koyun ..lütfen kış daha gelmesin..ben yeni ısındım
Ne kadarmış fiat göremedim
wuu yok artık çokmuş.evde şeker hamurundan kendimiz yapalım ozaman:)birkere başka yere sormuştum, 300 400 TL demişlerdi
wuu yok artık çokmuş.evde şeker hamurundan kendimiz yapalım ozaman:)