- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Canım bizim ev eski,yani öyle yeni site değil, Bahçeşehir tarafındayız ama her taraf temiz gerçekten. İnsanlarda genel anlamda bilinçli. Çocuk parkı,spor aletleri ,basket sahası,birde mangal yakmak için çardaklar var,sitenin içi yeşillik ağaçlar var.Biz seneye evi degistiricez suan arastirmadayiz, bir kac siteye baktim ama projeden tabi. kizkardesim bduzunde bir sitede oturuyor havuzu kullanamiyorlar o derece pis. Gorumceminki de ayni sekilde cocuklari enfeksiyon falan kapti. Bu soyledigim sitelerde oyle ucuz siteler degil evin fiyati 1 trilyona yakin. Sen boyle diyince cok hosuma gitti. Arastiriyorum bende bakalim neresi olacak.
Eski olmasina rağmen bakımlı,bizde bazen taşinalım diyoruz İstanbul içine ama park sorunu,gürültü patırtıdan ve tabiki burada rahatız zira yürüyüş mesafesinde avm,market,cerrahi tıp merkezi var bu sebeplerle kopamiyoruz burdan seviyoruz yani. Düşün ben 1 sene kızımı ne kendi arabama nede bebek arabasına bindiremedim her işimi hallettim slinge koyup yürüyerek. Bu taraflar aklında olsun. Dilerim gönlüne göre bulursun.