• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Amann nazlı hamaratın dengesiz halleri
İnstagram hesabından önce aşklarıyla ilgili uzuunn bir seyler yazmış romantikli
Yarım saat sonrada işte benim stilim reklamını yapmış bomba bir allstar olacak falan diye :KK70:
Ben bi kere gördüm yani görmüşüm bu hatunu yarışmada,ondada jüriden fırça yiyordu,bişey almış parasını ödememiş diye:KK70: sonra bdvde gördüm konuyu kim bu dedim:KK70: meğerse o fırça yiyen Nazlı Hamaratmış. :KK70: O kadar zenginse niye ödememiş parayı anlamadım şimdi

E ehl-i keyf bu lerzanların ekibe biri ulaşmış elimde olay anının fotoları var demiş karsılıgında 50bin dolar istemiş yollamış.
Fotolarda adam öldükten sonra cekilmiş. Her yer kanmış. Ve fotoda ölen kişide dövme gorunmuyormuş. Ölen kişinin sakalları siyahmış emirinki beyazmış. Falan fişman.

E ehl-i keyf bu lerzanların ekibe biri ulaşmış elimde olay anının fotoları var demiş karsılıgında 50bin dolar istemiş yollamış.
Fotolarda adam öldükten sonra cekilmiş. Her yer kanmış. Ve fotoda ölen kişide dövme gorunmuyormuş. Ölen kişinin sakalları siyahmış emirinki beyazmış. Falan fişman.
:KK57:
bu ne ya

what is it? I don't believe it :cool:

Y
Yuhh 50bin dolar öı

Kızlar günaydın bunlardan yaptırmak istiyorum ama bulamadım nerede yapıldıgını bilen varmı?
FB_IMG_1440056824154.jpg

Back