- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann nazlı hamaratın dengesiz halleri
İnstagram hesabından önce aşklarıyla ilgili uzuunn bir seyler yazmış romantikli
Yarım saat sonrada işte benim stilim reklamını yapmış bomba bir allstar olacak falan diye
Ben bi kere gördüm yani görmüşüm bu hatunu yarışmada,ondada jüriden fırça yiyordu,bişey almış parasını ödememiş diye sonra bdvde gördüm konuyu kim bu dedim meğerse o fırça yiyen Nazlı Hamaratmış. O kadar zenginse niye ödememiş parayı anlamadım şimdiAmann nazlı hamaratın dengesiz halleri
İnstagram hesabından önce aşklarıyla ilgili uzuunn bir seyler yazmış romantikli
Yarım saat sonrada işte benim stilim reklamını yapmış bomba bir allstar olacak falan diye
E ehl-i keyf bu lerzanların ekibe biri ulaşmış elimde olay anının fotoları var demiş karsılıgında 50bin dolar istemiş yollamış.
Fotolarda adam öldükten sonra cekilmiş. Her yer kanmış. Ve fotoda ölen kişide dövme gorunmuyormuş. Ölen kişinin sakalları siyahmış emirinki beyazmış. Falan fişman.
E ehl-i keyf bu lerzanların ekibe biri ulaşmış elimde olay anının fotoları var demiş karsılıgında 50bin dolar istemiş yollamış.
Fotolarda adam öldükten sonra cekilmiş. Her yer kanmış. Ve fotoda ölen kişide dövme gorunmuyormuş. Ölen kişinin sakalları siyahmış emirinki beyazmış. Falan fişman.
what is it? I don't believe it
Yuhh 50bin dolar öıE ehl-i keyf bu lerzanların ekibe biri ulaşmış elimde olay anının fotoları var demiş karsılıgında 50bin dolar istemiş yollamış.
Y
Yuhh 50bin dolar öı
Kukla atolyeye bak canım googledan,görmüştüm orada.Kızlar günaydın bunlardan yaptırmak istiyorum ama bulamadım nerede yapıldıgını bilen varmı?Eki Görüntüle 1610712
Merhaba canimMerhaba kızlar