- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Davet etmedikmiMillet dereotlu poğaç yapsın diğeri paşa lokumu doritos çay çekirdek yesin bende karpuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Davet etmedikmiMillet dereotlu poğaç yapsın diğeri paşa lokumu doritos çay çekirdek yesin bende karpuz
Ben niye görmedim kız Bayramda Antalyadaydım. Ben hep açık büfede tabağa kat çıkan tuhaf Ruslar gördüm Yemekten soğudum o dereceDoluuu gerçekten. .
Turizm cenneti Antalya yaz guugle sana rusiş kızişler çıkıo
Yaptım ama sor bi ne zaman yaptım Ben onu gündüz vakti yaptım,efendi gibi yarım ölçü yaptım,gündüz vakti yedim ama bu Eses07 yokmu bu saatte götürüyor Bak tavuk krizinde bile kuyruğu dik tuttum,karşımda patates,tavuk yediler tadina bakmadım,su ictim üzerine
Çok pislerBen niye görmedim kız Bayramda Antalyadaydım. Ben hep açık büfede tabağa kat çıkan tuhaf Ruslar gördüm Yemekten soğudum o derece
Koy dobroboskiBenimkine yasak koyucam :R
Valla öyleler. Odada yemişler icmişler,kapının önüme koymuslar çöpleri falan,valla çok pis millet kuzumÇok pisler
Ben niye görmedim kız Bayramda Antalyadaydım. Ben hep açık büfede tabağa kat çıkan tuhaf Ruslar gördüm Yemekten soğudum o derece
Koy dobroboski
Valla öyleler. Odada yemişler icmişler,kapının önüme koymuslar çöpleri falan,valla çok pis millet kuzum
Valla kız odadan bir çıkıyodum sıra sıra dizmişler ringo ringo sişeleri koridora ki odalar hergün temizleniyodu.
Valla kız odadan bir çıkıyodum sıra sıra dizmişler ringo ringo sişeleri koridora ki odalar hergün temizleniyodu.
Günaydın justnasıl nasıl nasıl
bibi topic açmış ya hiç haberim yok
Neresindeyiz sen cnm?Eses07 canım sen burda kadındoğumcu ya gidiyor musun kimi tavsiye edersin gerçi benim gitmediğim kalmadı o ayrı da belkide gitmediğim biri vardır hmm bide antalya nın en iyi özel hastanesi neresi?
Günaydın just