- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
YesKomplekse girerim güzel kızlar vardır orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YesKomplekse girerim güzel kızlar vardır orda
Türk kahvemSu su...
Eses yeme canım yeme balım bak yarın aglayacan kilo veremiyorum diye saat 11 yahu Bak bizde bu saatte tavuk krizi çıktı,benim bücür tutturdu tavuk yicem diye,bu saatte tavuk yemeye gidildi baba kız,tavukları patatesleri götürdü karşımda tadına bile bakmadım. Su ićiyorum üzerine bendePaşa lokumu çay Doritos cekirdek
Teşekkür ederim nazimmm tatli dillimmHarbim senin saçlarında güzel avatardakini diyom seni hiç görmedim sonuçtaordan değerlendiriyom
Oooo ayarlamıştır 2rus hatunBenimkisi şubatla nisan ayları arasında 2 hafta oraya geldi
DayanamıyorumEses yeme canım yeme balım bak yarın aglayacan kilo veremiyorum diye saat 11 yahu Bak bizde bu saatte tavuk krizi çıktı,benim bücür tutturdu tavuk yicem diye,bu saatte tavuk yemeye gidildi baba kız,tavukları patatesleri götürdü karşımda tadına bile bakmadım. Su ićiyorum üzerine bende
Mersi canımTeşekkür ederim nazimmm tatli dillimm
Oooo ayarlamıştır 2rus hatun
Yarın kilo deme banaDayanamıyorum
Biri beni durdursun
Yapıp yapıp yiyorum
Patlayıncaya kadar
Çocuğum ki abloşyaramaz çocuk gibisin.
67kgYarın kilo deme bana
Gel loooBana gönder
Kuma kaynıyor haberin yokYok ayarlamamış
Aklıma kurt düşürme bu yılda izmire veya antalyaya yine gidicekler
Küçük olan benim ama yaramaz olan sensin.Çocuğum ki abloş
Yaş kaçtı?
Şimdi Kalkıp dondurma yicem ama kahve nedir bu saatte anlamadımBiri beni durdursun
Yapıp yapıp yiyorum
Patlayıncaya kadar
Gel looo
Kuma kaynıyor haberin yok