• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

2buçuk saat :KK70:
Ali suata gittinmi?
Vitae? Nereye gittin?
Ofm gitik..
Bebiş içinmi?
evet canım ali fuata ve ofm akif beye gittim zaten son 2 düşüğümdede akif beye gittim yaklaşımı hoşuma gidiyor çok ilgileniyor ama olmadı yine 28 temmuzda son düşüğümü yaptım malesef kimyasal gebelik geçirdim :KK51: ali fuattan ve hastaneden beklediğimi bulamadım üstünü çizdim yani.şuan ofm ye devam ediyorum zaten ürolojiyede ona gidiyorum son kürtajımıda orda olmuştum eşime dedimki inşallah bu odada doğumumu yapacağım dedim hala inanıyorum Allah ım bana o odada bu sefer bebeğimi doğum yaptığım için kalıyor olmayı nasip eder inşallah:KK200:

evet canım ali fuata ve ofm akif beye gittim zaten son 2 düşüğümdede akif beye gittim yaklaşımı hoşuma gidiyor çok ilgileniyor ama olmadı yine 28 temmuzda son düşüğümü yaptım malesef kimyasal gebelik geçirdim :KK51: ali fuattan ve hastaneden beklediğimi bulamadım üstünü çizdim yani.şuan ofm ye devam ediyorum zaten ürolojiyede ona gidiyorum son kürtajımıda orda olmuştum eşime dedimki inşallah bu odada doğumumu yapacağım ben dedim hala inanaıyorum Allah ım bana o odada bu sefer bebeğimi doğum yaptığım için kalıyor olmayı nasip eder inşallah:KK200:
Kemal Bey mi Dr :KK45:
Geçmiş olsun canım benim o_O
İnşallah bizlerinde olur :KK46:

Eses07 Eses07 sen hala yiyormusun bakim :kk77:valla iyiki evde çips falan yok çok fena saldırcam yoksa :110:

miami007 miami007 canım geçmiş olsun inş Rabbim ikinizede nasib etsin evlat sahibi olamayıki tımarhanede yanlız kalmıyım bi kaç sene sonra Yanıma gelirsiniz ben Bakırköy'de olurum :KK53:

Eses07 Eses07 sen hala yiyormusun bakim :kk77:valla iyiki evde çips falan yok çok fena saldırcam yoksa :110:

miami007 miami007 canım geçmiş olsun inş Rabbim ikinizede nasib etsin evlat sahibi olamayıki tımarhanede yanlız kalmıyım bi kaç sene sonra Yanıma gelirsiniz ben Bakırköy'de olurum :KK53:

:D :D
Yok sakız devam ediyor gece :KK59:
Bu kadar zor mu anne olmak :KK33:

Back