• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

kızlar kocacık geldi bengidiyom ffazla dedikodu yapmayın sabah tek tek sayfa okuyamıyom sizleri öpüyom yanaktan:KK8:

Boyuna göre kilon iyi bence :KK51:bana ne diyorlar peki iki çocuk nerden çıkdı töbe töbe :KK57:kilolu olsan dert Zayıf olsan dert:KK64:

Sende fitsin ama en iyisi öyle :)
Türk kadınlarına tepki olarak varsın :D
Ben doğum yapsam ilerde kilo alırım çünkü bünyem almaya çok müsait :63:

Lennn ne dedim ben bünyem neyi almaya müsait tövbeeee:eek::eek::KK53: :rolleyes::rolleyes:

Sende fitsin ama en iyisi öyle :)
Türk kadınlarına tepki olarak varsın :KK70:
Ben doğum yapsam ilerde kilo alırım çünkü bünyem almaya çok müsait :63:

Lennn ne dedim ben bünyem neyi almaya müsait tövbeeee:eek::eek::KK53: :rolleyes::rolleyes:
Valla bişey belirtmemişsiniz sadece almaya müsait demişsin :KK8::rolleyes::KK75:

Canm 24 yasindaym 2 senelk evliyim cocugm yok suanda tedavi sürecindeym ankarada ikamet ediyorm calismiorm ev hanimiyim yatlarm katlarm var bni nüfusuna alrsan hep sana kalir bak pek sanslisn o konuda :KK71:
Kovmayız kovmayız :)
Boylar aynı bizim :KK43:
Yaş kaç medeni durum ne :KK70:
Nüfusuma alıcam sanki :KK70:
Ananızın kızlık soyadı :KK70: :KK70: :KK70:

Canm 24 yasindaym 2 senelk evliyim cocugm yok suanda tedavi sürecindeym ankarada ikamet ediyorm calismiorm ev hanimiyim yatlarm katlarm var bni nüfusuna alrsan hep sana kalir bak pek sanslisn o konuda :KK71:

Şimdi yaşım 20 nüfusuma nasıl alıcam onu bilmiyorum sen beni alsana :D
Doğmuş büyümüş bi çocuğun olur :D
Hazır yapılmış çocuk içte daha ne istiyorsun :D :D :D :D :D

20 yaş kız sen daha bebeymişin :KK53:ben koskoca 31 yaşındayım:110:

Bebe deme ya :(
Kız kardeşim 15 yaşına aramızda koskoca 5 yaş var yani 5 yıl var yani o lise1 ben önlisansı bitirmiş daha doğrusu bitirmeye çabalayan biriyim.
Ama yan yana gelince beni kardeş sanıyorlar..
Boyumda kısa ondan :(
Bebe deme ya ağlıcam şimdiii :KK61::KK61::KK61:

Bebe deme ya :KK43:
Kız kardeşim 15 yaşına aramızda koskoca 5 yaş var yani 5 yıl var yani o lise1 ben önlisansı bitirmiş daha doğrusu bitirmeye çabalayan biriyim.
Ama yan yana gelince beni kardeş sanıyorlar..
Boyumda kısa ondan :KK43:
Bebe deme ya ağlıcam şimdiii :KK61::KK61::KK61:
Kız üzülme valla senin bu yaşda daha boyun uzar :KK70::KK70: hay Allah seni iyi etsin :KK33:ufak defek olmak iyidir:KK56:

Back