Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ya insanlarda ne kafa var ya oturup kurup gelip burda uyguluyorlar...40 yıl düşünsem aklıma gelmez allah allahhh

ee geriye kim kaldı ki şunun şurasın kenan'nın ve kıvançı ' da ekle olsun bitsin

Kenani beğenmemiş ben

Gel beni avla

Eltim misin, sapığımmı karar ver uleynnn

Deli kadir

Elti

sen kadınların güçünü bilmiyorsun kk seni ipte sallandırır ,tuzlu suda salamura yaparlar hıh tamam mı bi kerem

Yapmayin etmeyin

Abooi

ay bu habere şok oldum ne iş varsa çamaşır makinesinde
Çamaşır makinesine sıkışan 22 yaşındaki adamı kurtarmak için harekete geçen itfaiyeciler ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.

Avustralya, 3 saat boyunca sıkıştığı çamaşır makinesinden itfaiyenin yardımıyla kurtulan adamı konuşuyor.

Gelen ihbar üzerine adı açıklanmayan 22 yaşındaki adamın evine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından talihsiz adamı kurtarmayı başardı.

Şaka mı bu
Hahahahahah

İşde erkek milletinin hali ya çamaşır makinesinde ya KK da takılıyorlar ikiside çok gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…