Gel beni avlaİvit garı gız avlamaya geldim
Eltim misin, sapığımmı karar ver uleynnnLen dün eltiskondum
sen kadınların güçünü bilmiyorsun kk seni ipte sallandırır ,tuzlu suda salamura yaparlar hıh tamam mı bi keremLen dün eltiskondum
Canım Bahsettiğim kişi transeksüel diAnlamadim
Gel beni avla
Eltim misin, sapığımmı karar ver uleynnn
Deli kadir
Kadın dediklerim erkek çıktı. .ben vazcaydım al senin olsun
sende hemen havalandın ama kk kadınların sen daha tanımıyorsun bebişko
Canım Bahsettiğim kişi transeksüel disiteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler
Bilmemben onu nasıl kaçırmışım
ya insanlarda ne kafa var ya oturup kurup gelip burda uyguluyorlar...40 yıl düşünsem aklıma gelmez allah allahhhCanım Bahsettiğim kişi transeksüel disiteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler
o kadar malı görünce normal bende görsem bende atlardımBilmemKK o günden sonra level atladı
ee geriye kim kaldı ki şunun şurasın kenan'nın ve kıvançı ' da ekle olsun bitsin
Gel beni avla
Eltim misin, sapığımmı karar ver uleynnn
Deli kadir
sen kadınların güçünü bilmiyorsun kk seni ipte sallandırır ,tuzlu suda salamura yaparlar hıh tamam mı bi kerem
Canım Bahsettiğim kişi transeksüel disiteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler
bugünkü konumuzu bilmiyorum şahsen ne olursaSeküslü konular mı
o kadar malı görünce normal bende görsem bende atlardım
Valla bakmadımo kadar malı görünce normal bende görsem bende atlardım
Seküz 8bugünkü konumuzu bilmiyorum şahsen ne olursa
ay bu habere şok oldum ne iş varsa çamaşır makinesinde
Çamaşır makinesine sıkışan 22 yaşındaki adamı kurtarmak için harekete geçen itfaiyeciler ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.
Avustralya, 3 saat boyunca sıkıştığı çamaşır makinesinden itfaiyenin yardımıyla kurtulan adamı konuşuyor.
Gelen ihbar üzerine adı açıklanmayan 22 yaşındaki adamın evine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından talihsiz adamı kurtarmayı başardı.
ne zaman oldu kız bu iğrenç yaCanım Bahsettiğim kişi transeksüel disiteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler
İşde erkek milletinin hali ya çamaşır makinesinde ya KK da takılıyorlaray bu habere şok oldum ne iş varsa çamaşır makinesinde
Çamaşır makinesine sıkışan 22 yaşındaki adamı kurtarmak için harekete geçen itfaiyeciler ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.
Avustralya, 3 saat boyunca sıkıştığı çamaşır makinesinden itfaiyenin yardımıyla kurtulan adamı konuşuyor.
Gelen ihbar üzerine adı açıklanmayan 22 yaşındaki adamın evine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından talihsiz adamı kurtarmayı başardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?