Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bu habere şok oldum ne iş varsa çamaşır makinesinde
Çamaşır makinesine sıkışan 22 yaşındaki adamı kurtarmak için harekete geçen itfaiyeciler ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.
Avustralya, 3 saat boyunca sıkıştığı çamaşır makinesinden itfaiyenin yardımıyla kurtulan adamı konuşuyor.
Gelen ihbar üzerine adı açıklanmayan 22 yaşındaki adamın evine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından talihsiz adamı kurtarmayı başardı.
gerçek kız resmi de var atayım durŞaka mı bu![]()
![]()
Hahahahahah![]()
bugünkü konu bu :)Bende bir irkiğim![]()
İşde erkek milletinin hali ya çamaşır makinesinde ya KK da takılıyorlarikiside çok gereksiz
![]()
gerçek kız resmi de var atayım durbirde kafası dışarda ayakları içerde ne yapıyorduysa orda
![]()
Hahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım yaCanım Bahsettiğim kişi transeksüel disiteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler
bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler
![]()
Oldu biraz canım 1 ay oldumu geçmiştirne zaman oldu kız bu iğrenç ya![]()
Size platesci abla diyebilir miyimHahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım ya![]()
![]()
![]()
Hahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım ya![]()
![]()
![]()
Neler kaçırmışım. .Oldu biraz canım 1 ay oldumu geçmiştir![]()
Size platesci abla diyebilir miyim![]()
![]()
bende üzüldüm ama kaçırmışsız isteHahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım ya![]()
![]()
![]()
yeniymişte ya hiç görmedeim ay iyiki de görmemişm psikolojimi sağlam tutmak açısındanOldu biraz canım 1 ay oldumu geçmiştir![]()
Acaba yaş kaç Madam matmazel![]()
Ablan sana kurban olsun
de de
![]()
sporcu kedi bize resmini atsanda gözümüz gönlümüz açılsa![]()
Ablan sana kurban olsun
de de
![]()
gerçek kız resmi de var atayım durbirde kafası dışarda ayakları içerde ne yapıyorduysa orda
![]()