Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bu habere şok oldum ne iş varsa çamaşır makinesinde
Çamaşır makinesine sıkışan 22 yaşındaki adamı kurtarmak için harekete geçen itfaiyeciler ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.
Avustralya, 3 saat boyunca sıkıştığı çamaşır makinesinden itfaiyenin yardımıyla kurtulan adamı konuşuyor.
Gelen ihbar üzerine adı açıklanmayan 22 yaşındaki adamın evine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından talihsiz adamı kurtarmayı başardı.
gerçek kız resmi de var atayım dur birde kafası dışarda ayakları içerde ne yapıyorduysa ordaŞaka mı bu
Hahahahahah
bugünkü konu bu :)Bende bir irkiğim
İşde erkek milletinin hali ya çamaşır makinesinde ya KK da takılıyorlar ikiside çok gereksiz
gerçek kız resmi de var atayım dur birde kafası dışarda ayakları içerde ne yapıyorduysa orda
Hahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım yaCanım Bahsettiğim kişi transeksüel di siteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler
Oldu biraz canım 1 ay oldumu geçmiştirne zaman oldu kız bu iğrenç ya
Size platesci abla diyebilir miyimHahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım ya
TühHahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım ya
Neler kaçırmışım. .Oldu biraz canım 1 ay oldumu geçmiştir
Ablan sana kurban olsun de deSize platesci abla diyebilir miyim
bugün size değişik haberlerle geliyorum
bende üzüldüm ama kaçırmışsız isteHahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım ya
yeniymişte ya hiç görmedeim ay iyiki de görmemişm psikolojimi sağlam tutmak açısındanOldu biraz canım 1 ay oldumu geçmiştir
Acaba yaş kaç Madam matmazelAblan sana kurban olsun de de
sporcu kedi bize resmini atsanda gözümüz gönlümüz açılsaAblan sana kurban olsun de de
gerçek kız resmi de var atayım dur birde kafası dışarda ayakları içerde ne yapıyorduysa orda
Dönüşünü izlicektir belki