How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ay bu habere şok oldum ne iş varsa çamaşır makinesinde:KK70::KK70:
Çamaşır makinesine sıkışan 22 yaşındaki adamı kurtarmak için harekete geçen itfaiyeciler ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.

Avustralya, 3 saat boyunca sıkıştığı çamaşır makinesinden itfaiyenin yardımıyla kurtulan adamı konuşuyor.

Gelen ihbar üzerine adı açıklanmayan 22 yaşındaki adamın evine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından talihsiz adamı kurtarmayı başardı.

Gün geçmiyor ki dünyada normal bi olay olsun :D

Şaka mı bu :KK70: :KK70:
Hahahahahah :KK70:
gerçek kız resmi de var atayım dur:KK48::KK48: birde kafası dışarda ayakları içerde ne yapıyorduysa orda:KK70::KK70:
adam-camasir-makinesine-sikisti-5964224.Jpeg

Canım Bahsettiğim kişi transeksüel di :KK53:siteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler:KK70: bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler:KK57:
Hahahahah bayıldım bugün ki geyiğe laap diye atladım ben onu nasıl kaçırdım ya :D :D :D

Back