• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Canım Bahsettiğim kişi transeksüel di :KK53:siteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler:KK70: bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler:KK57:
ya insanlarda ne kafa var ya oturup kurup gelip burda uyguluyorlar...40 yıl düşünsem aklıma gelmez allah allahhh

ee geriye kim kaldı ki şunun şurasın kenan'nın ve kıvançı ' da ekle olsun bitsin :KK70::KK70::KK70:

Kenani beğenmemiş ben :(

Gel beni avla :KK55::KK45:

Eltim misin, sapığımmı karar ver uleynnn

Deli kadir :KK70: :KK70:

Elti :D

sen kadınların güçünü bilmiyorsun kk seni ipte sallandırır ,tuzlu suda salamura yaparlar hıh tamam mı bi kerem

Yapmayin etmeyin :D

Canım Bahsettiğim kişi transeksüel di :KK53:siteye konu açtı tlf numarasını adını yazdı bizim kızlarda gugula yazınca adamdaki bütün malı mülkü gördüler:KK70: bi süre etkisinden çıkamadılar soka girdiler:KK57:

Abooi

ay bu habere şok oldum ne iş varsa çamaşır makinesinde:KK70::KK70:
Çamaşır makinesine sıkışan 22 yaşındaki adamı kurtarmak için harekete geçen itfaiyeciler ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.

Avustralya, 3 saat boyunca sıkıştığı çamaşır makinesinden itfaiyenin yardımıyla kurtulan adamı konuşuyor.

Gelen ihbar üzerine adı açıklanmayan 22 yaşındaki adamın evine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından talihsiz adamı kurtarmayı başardı.

Çamaşır makinesine sıkışan 22 yaşındaki adamı kurtarmak için harekete geçen itfaiyeciler ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı.

Avustralya, 3 saat boyunca sıkıştığı çamaşır makinesinden itfaiyenin yardımıyla kurtulan adamı konuşuyor.

Gelen ihbar üzerine adı açıklanmayan 22 yaşındaki adamın evine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından talihsiz adamı kurtarmayı başardı.

Şaka mı bu :D :D
Hahahahahah :D

İşde erkek milletinin hali ya çamaşır makinesinde ya KK da takılıyorlar :KK48:ikiside çok gereksiz:KK57:

Back