ben yalnız yaşıyorum öyle bir sorunum olmuyorkizlar aksama kocalara yakalanmiyor musunuz yhaa
benimki pek merakli hemen gelir, napiyorsun, ne yaziyorsun. Bazen yazarken kendimi kaybediyorum cunku
edit: yada babalara diyeyim. gaf yaptim :)
Benimkinin pek umrunda değil alıştı Artık yıllardır nede olsa herkes kadın diyorkizlar aksama kocalara yakalanmiyor musunuz yhaa
benimki pek merakli hemen gelir, napiyorsun, ne yaziyorsun. Bazen yazarken kendimi kaybediyorum cunku
edit: yada babalara diyeyim. gaf yaptim :)
Benimkinin pek umrunda değil alıştı Artık yıllardır nede olsa herkes kadın diyoraslında forumun Yarısı erkek diyorum inanmıyor
Aaaa canım niye kırık kafan benimkide kırık ama sahiden bak hatta çatlakYok canim benim kafa kırık
Geçen gün çekde Görelim topiği varya orda erkek üyü yakalanmış adam foto falan koymuş eşime anlatıyorum erkekler uğraşmaz öle şeylerle kadındır o kadın diyor
bilse erkekler bunda kol geziyorGeçen gün çekde Görelim topiği varya orda erkek üyü yakalanmış adam foto falan koymuş eşime anlatıyorum erkekler uğraşmaz öle şeylerle kadındır o kadın diyorgaribim herkesi kendi gibi sanıyor
nerenin misafirhanesi ??? görevli suçlu bence iyice temizlemeliydi odayıSinirim tepeme çıktı.
Kaldığım misafirhanede odam değişti. Odaya geldim. Yatağın arkasında ne göreyim. Erkek iç çamaşırı çorapları ve tişörtü. Onu oraya atan ya da dikkat etmeden çıkan adama mı kızayım işini doğru düzgün yapmayan görevliye mi?
Özel bir şirketin misafirhanesi.nerenin misafirhanesi ??? görevli suçlu bence iyice temizlemeliydi odayı
cağırıp gösterseydin görevliyeÖzel bir şirketin misafirhanesi.
Ay iğrendim ya.
teyzemin gelininde var 2 kere bebek düşürdü şimdi yine hamile 19 yaşında ve dikkat ederse bi sorun çıkmaz demiş dr kalbini ferah tut
Grafikermisin.bende bi dönem ugrastım bilirim.eşimde grafiker ve biz iş vasıtasıyla tanıstık.takıkırmısın grafikerler nete[/QUOTE], post: 42233348, member: 500237"]Cucuk var mi
Bende grafikerim ama kilom 51
Eee zayifim sendeennnn
Ya adam yeni üye falan değil heee üyeye geçmiş artık 3-4 aymı olmuş kızlarla samimi falan kol gezmiyorlar baya yerleşmişler yanibilse erkekler bunda kol geziyor
Ay aklıma gelmedi. Torbaya koydum. Keşke dokunmadan önce aklıma gelseydi bu. Aşağı indirip bu odadan çıktı demeyi düşündüm.cağırıp gösterseydin görevliye
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimbilir kaç tane vardır o zaman burda aaaaaaa şok oldumYa adam yeni üye falan değil heee üyeye geçmiş artık 3-4 aymı olmuş kızlarla samimi falan kol gezmiyorlar baya yerleşmişler yani
olan olmuş ...çağıracaktım müdürü gösterecektinAy aklıma gelmedi. Torbaya koydum. Keşke dokunmadan önce aklıma gelseydi bu. Aşağı indirip bu odadan çıktı demeyi düşündüm.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimbilir kaç tane vardır o zaman burda aaaaaaa şok oldum
gerçektennnnnnnnn ayyyyyyyyyssss çok memnun oldummm ahahaahahahahahBende bir irkiğim
gerçektennnnnnnnn ayyyyyyyyyssss çok memnun oldummm ahahaahahahahah
Kazen ifşa ediyor canım yakalayınca takip etaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimbilir kaç tane vardır o zaman burda aaaaaaa şok oldum
Kazen ifşa ediyor canım yakalayınca takip etçok var çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?