Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

kizlar aksama kocalara yakalanmiyor musunuz yhaa
benimki pek merakli hemen gelir, napiyorsun, ne yaziyorsun. Bazen yazarken kendimi kaybediyorum cunku
edit: yada babalara diyeyim. gaf yaptim :)
ben yalnız yaşıyorum öyle bir sorunum olmuyor evdeyken yada tatilde falan annem sürekli merak ederdi ama kiminle ne yapıyorsun falan diye kadın internetten biriyle tanışıp kaçmamdan korkuyor bir kere öyle demişti kimle yazışıyorsun bak sapık falan çıkar netten tanıştıklarından uzak dur diye

kizlar aksama kocalara yakalanmiyor musunuz yhaa
benimki pek merakli hemen gelir, napiyorsun, ne yaziyorsun. Bazen yazarken kendimi kaybediyorum cunku
edit: yada babalara diyeyim. gaf yaptim :)
Benimkinin pek umrunda değil alıştı Artık yıllardır nede olsa herkes kadın diyoraslında forumun Yarısı erkek diyorum inanmıyor

Sinirim tepeme çıktı.
Kaldığım misafirhanede odam değişti. Odaya geldim. Yatağın arkasında ne göreyim. Erkek iç çamaşırı çorapları ve tişörtü. Onu oraya atan ya da dikkat etmeden çıkan adama mı kızayım işini doğru düzgün yapmayan görevliye mi?

nerenin misafirhanesi ??? görevli suçlu bence iyice temizlemeliydi odayı

Reactions: K_G
teyzemin gelininde var 2 kere bebek düşürdü şimdi yine hamile 19 yaşında ve dikkat ederse bi sorun çıkmaz demiş dr kalbini ferah tut

Ben 20yim iste daha evlenmek için çocuk falan için çok var.
Hem zaten çok fazla çocuklara düşkün olmama rağmen benim çocuğum olmasına çok düşkün değilim.
Hayirli hayirsiz evlat olduğu kadar benim ve evlendiği kişininde çocuğa hayirsiz olmasından korkuyorum.

, post: 42233348, member: 500237"]Cucuk var mi
Bende grafikerim ama kilom 51
Eee zayifim sendeennnn
Grafikermisin.bende bi dönem ugrastım bilirim.eşimde grafiker ve biz iş vasıtasıyla tanıstık.takıkırmısın grafikerler nete[/QUOTE]

Arada bir takilirim.
Yani öyle üye olarak olmasa da girer bakarim.
Üyeliğim var ama kullanici adimi falan hatirlamam bile.
Siz üni ojudunuz mu grafikle ilgili güzel sanatlar falan yoksa direkt kökten yetişme derler ya öyle misiniz ?
Birde bu is son zamanlarda maddi anlamda bitik deniliyor doğru mu
Hangi sehirdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…