Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

allahtan eşim çok yardımcı, ama ne kadar da olsa erkek yani, benim yaptığımla bir olmuyor. Allahtan ailelere akrabalara uzağız da öyle çok misafir derdim falan olmuyor
Ben 3 yıl abartısız hergün misafir ağırladım. .
Burda misafire en az 5 6 çeşit yapılır ..
Yoruluyorum diye işi bıraktım .
.

Evet canim cok zor gercekten ben evde oldugum halde cogu zaman off konumundayim Allah yardim etsin
teşekkür ederim, genel olarak mutluyum çalışmaktan ama ev ilşeri yığıldımı deli oluyorum, mesela badana yaptırmam lazım, geceden geceye nasıl toplarım diye kalkışamıyorum valla napim

gerçi öyle, bende pazar günü işimi bitirip oturuyorum bi kaç saat, yapıcak bişi yok patlıyorum sıkıntıdan.
insanoğlu işte yaranılmıyor

Ahaha edite koptum bu eslerin aileleri zaten tam sopalik neysee. Daha fazla konusup gunaha girmiyim simdi
evet kazandibimiz o bizim pek tatlı.annemle kavga ediyoruz bazen benim oğlum istediği olmayınca kavga ediyor annem oğluna birşey de diye bana kızıyorben böyle iyiyim canım görüşmek istemiyorum çokta mutluyum böyle

gerçi öyle, bende pazar günü işimi bitirip oturuyorum bi kaç saat, yapıcak bişi yok patlıyorum sıkıntıdan.
insanoğlu işte yaranılmıyor
sonraki aldığım izinde de amaaan nasılsa evdeyim yarın yaparım diye işleri savsakladım. çalışırken her şey programlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…