- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
ama ben evde sizin yaptığınız işleri de yapıyorum ekstra olarak :/
Ben 3 yıl abartısız hergün misafir ağırladım. .allahtan eşim çok yardımcı, ama ne kadar da olsa erkek yani, benim yaptığımla bir olmuyor. Allahtan ailelere akrabalara uzağız da öyle çok misafir derdim falan olmuyor
teşekkür ederim, genel olarak mutluyum çalışmaktan ama ev ilşeri yığıldımı deli oluyorum, mesela badana yaptırmam lazım, geceden geceye nasıl toplarım diye kalkışamıyorum valla napimEvet canim cok zor gercekten ben evde oldugum halde cogu zaman off konumundayim Allah yardim etsin
İçli köfte bayılırım
gerçi öyle, bende pazar günü işimi bitirip oturuyorum bi kaç saat, yapıcak bişi yok patlıyorum sıkıntıdan.ayy yok aman izne ayrıldığımda evde kaldımda işe gelince dinleniyorum ben.evde elim durmuyor süpürge sürekli elimde elektrik o ay fazla gelmişti.sürekli iş yapıyordum hiç ayağımı uzatayım da yatayım olmadı
evet kazandibimiz o bizim pek tatlı.annemle kavga ediyoruz bazen benim oğlum istediği olmayınca kavga ediyor annem oğluna birşey de diye bana kızıyorAhaha edite koptumbu eslerin aileleri zaten tam sopalik neysee. Daha fazla konusup gunaha girmiyim simdi
sonraki aldığım izinde de amaaan nasılsa evdeyim yarın yaparım diye işleri savsakladım. çalışırken her şey programlı.gerçi öyle, bende pazar günü işimi bitirip oturuyorum bi kaç saat, yapıcak bişi yok patlıyorum sıkıntıdan.
insanoğlu işte yaranılmıyor
hoşgeldin canım araya gir hemen yoksa kaynar gidersin yarım saat girmeyince konudan kopuyorsunPek iyi kaynatiyonuz hatunlar maşallah yane ne konusuonz bnde dahil olsam yanikine yani
Hosbuldk canm gercktn fena kaynatiosnz yani hahhoşgeldin canım araya gir hemen yoksa kaynar gidersin yarım saat girmeyince konudan kopuyorsun
Hoşgeldin kuzum Naber nasıl gidiyor hayat ♡Pek iyi kaynatiyonuz hatunlar maşallah yane ne konusuonz bnde dahil olsam yanikine yani
Hosbuldk bebegm ii nolsn iste scakla bogusuyorz sn napiosn naslsn ?Hoşgeldin kuzum Naber nasıl gidiyor hayat ♡
Bende haaa canim cekti ama bugun yapamam hic halim yok. Ben ev yapimi seviyorum disardakiler agir geliyor.
Benim kiz uyandi yemek yedireyim kizlar. Gorusuruz
Tam anlamıyla sabahtan beri boğuşuyorumHosbuldk bebegm ii nolsn iste scakla bogusuyorz sn napiosn naslsn ?
Evet okudm temizlk yapiosn heralde kuzumTam anlamıyla sabahtan beri boğuşuyorum
Olmak istiyorum ama nasılEses07 bi proluk lafi geciodu kuzum pro mu olacaksn yada olmayi mi düsünuyosn
Bizim burada hic esmiiiAntalya 35° es-mi-yoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?