- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kardeşim canım. .Aaa hayrli olsn tatlm kiz kardes mi erkek mi ?
kızlar ben biraz dinlensem iyi olacak dün gece uyuyamadım sabahta 6 da ayaktaydım yorgunum sizleri seviyorum ama kiloları sevmiyorum üstüme yapıştı ya veremiyorum şu kiloları
neyin laKızlarrrr
Şekeri az olmuş keke naparsam yenecek hale gelir? Üstüne sos falan dökemem diyete uymuyor
neyin la
Güle güle. .kızlar ben biraz dinlensem iyi olacak dün gece uyuyamadım sabahta 6 da ayaktaydım yorgunum sizleri seviyorum ama kiloları sevmiyorum üstüme yapıştı ya veremiyorum şu kiloları
pudra şekeri dökKek keeekkk KEK
Hmm hafif pudra sekeri eleseniz üstne yine mi diyete uymuyor acabaKızlarrrr
Şekeri az olmuş keke naparsam yenecek hale gelir? Üstüne sos falan dökemem diyete uymuyor
Girelm kiz hani nerde ne zamanBaşkentime selam olsun. .
Boşver canım. .
Yemek yarışına girelim?
pudra şekeri dök
Kızlarrrr
Hmm hafif pudra sekeri eleseniz üstne yine mi diyete uymuyor acaba
ÖğrenelimHmm hafif pudra sekeri eleseniz üstne yine mi diyete uymuyor acaba
Girelm kiz hani nerde ne zaman
çayla yersen çok belli olmaz bence canımKız pudra sekeri yasak zaten tatlandırıcıyla yaptım. Dur bi parçasına tatlandırıcı serpip denim iyi fikir tişikkirlir
Sütün varmı?
Kilo muu problemli oldugum bir konu sahsenkızlar ben biraz dinlensem iyi olacak dün gece uyuyamadım sabahta 6 da ayaktaydım yorgunum sizleri seviyorum ama kiloları sevmiyorum üstüme yapıştı ya veremiyorum şu kiloları
Oo kizsa cok isin var demektr daha canmKız kardeşim canım. .
Erkek yok ..
Sağol arkadaşım. .
çayla yersen çok belli olmaz bence canım
Evet tatlım. .Kilo muu problemli oldugum bir konu sahsen
Oo kizsa cok isin var demektr daha canm
Nasıl yapacağını söyleyemmiAyy olabilirr valla yaa
Kızlar siz balsınız cok teşekkürlerrr