Geçen yıl bana 3bin olunca pro olunuyor demişti biri
Kimdi ooo bi hatırlasam
Sana güvenmiştim sevindim boşuna pro oluyorum diye hıh
Geçen yıl bana 30bin olunca pro olunuyor demişti biri
Kimdi ooo bi hatırlasam
Sana güvenmiştim sevindim boşuna pro oluyorum diye hıh
gülme ile sinir arasında kaldımHahahaha
Bende katılayım durBen ilk yemek tarifleri konusu acildiginda bir kac kategoride yarismistim. Ordan kalma bu proluk. O zaman katilan herkese veriyolardi
İlk yorum olsungülme ile sinir arasında kaldımhep öyle yapıyorlar bence en azından haber verilsin konu kapatılacak diye :)
benim ailemde 5 saatlik uzaklıkta canım eşim yok diye geldi annem oğluma bakmaya eşimin ailesiyle görüşmüyorum zaten.doğuma annemin yanına gideceğim mecbur tatil zamanına denk gelmiyorAyy cok buyuk nimet, annem bana uzak oturuyor her zaman gidip gelmesi olmuyor, kiz kardesimde calisiyor evli. Kayinvalidemi cagirdim pazar gunu gelicem dedi gelmedi aradi pazartesi gelicem dedi yine gelmedi bende komsuma soyledim sagolsunlar yardimci oluyorlar. Ne demisler ev alma komsu al.
Yok tatlım evde yoruluyo insan. .of bende güzel yemekler, pastalar yaparım ama eve gittiğimde pert oluyorum, yapıp çekmeye çok üşeniyorum keşke ev hanımı olsam
Bende katılayım dur
ama ben evde sizin yaptığınız işleri de yapıyorum ekstra olarak :/Yok tatlım evde yoruluyo insan. .
En güzeli çalışmak. .
Bilegemin hakkiylan aldim. İcli kofte bilem yapip eklemistim
Çalışmak zor evliyken. .ama ben evde sizin yaptığınız işleri de yapıyorum ekstra olarak :/
benim ailemde 5 saatlik uzaklıkta canım eşim yok diye geldi annem oğluma bakmaya eşimin ailesiyle görüşmüyorum zaten.doğuma annemin yanına gideceğim mecbur tatil zamanına denk gelmiyor
edit:kız kardeşimde 9 yaşında bu arada oğlumla oynamak dışında bir hüneri yok
İçli köfte bayılırımBilegemin hakkiylan aldim. İcli kofte bilem yapip eklemistim
allahtan eşim çok yardımcı, ama ne kadar da olsa erkek yani, benim yaptığımla bir olmuyor. Allahtan ailelere akrabalara uzağız da öyle çok misafir derdim falan olmuyorÇalışmak zor evliyken. .
Takdir ederim hep.
ayy yok aman izne ayrıldığımda evde kaldımda işe gelince dinleniyorum ben.evde elim durmuyor süpürge sürekli elimde elektrik o ay fazla gelmişti.sürekli iş yapıyordum hiç ayağımı uzatayım da yatayım olmadıama ben evde sizin yaptığınız işleri de yapıyorum ekstra olarak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?