Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Tünaydın kızlar nasılsınız iyi bari konu tuvaletten modaya gelmiş bugün
@Bilgece nacizane fikrim kıyafetlerini diktirmen hem daha hesaplı hemde istediğin modeli diktiriyorsunben kumaşıda pazardan alıyorum çok kalite kumaşlar var hemde çok ucuz

Ya nazcim ben stilistlik.kursuna gidiyorum zaten amacim ilerde kendi markami olusturmak. Bu eylulde dikise de yazilip dikmeyi ogrneip kendim evde dikicem insallah. Dedigin gibi daha iyi..

Ya nazcim ben stilistlik.kursuna gidiyorum zaten amacim ilerde kendi markami olusturmak. Bu eylulde dikise de yazilip dikmeyi ogrneip kendim evde dikicem insallah. Dedigin gibi daha iyi..
Ya Stilistlik değil ama dikişi bende çok istiyorum,çocuğun yokken git Öğren ben şimdilik gidemiyorum benim annem beyaz iş öğretmeni dikişde biliyor ben küçükken herşeyimi dikerdişimdide gelinlik işi yapıyor çok sinir oluyorum böle evde oturmaya

Evet evet cocugum yokken ogreneyim zaten esimin arkadasi var kumasci. Kumaslari da ondan alirim uyguna sonra baslarim dikmeye

Kizlar ya birşey dicem
Soyle bakalim..

Evet evet cocugum yokken ogreneyim zaten esimin arkadasi var kumasci. Kumaslari da ondan alirim uyguna sonra baslarim dikmeye

Soyle bakalim..

Ya ben bi dua ettim oldu o dua.
Ama sonra hatirladim ki o duayi ederken ben.
-eğer kötü birşey varsa boyle olsun diye.
Ama sonra aklıma geldi.
Simdi içim kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…