Müdürüm iş başında. .
Cadı kazanı söndürüyor
bırgun prolugunu ver deseler senı bulup boynuna asacam , alnına da bı opucuk kondururumm hemiTanisabilir miyiz
Basim bağlı ama eğer beni pro yapmak için gönlünden kopani vericeksin o bagi atarim
daha slm verecektımmBen kötü sona yakalanmadan kaçıyorum, "ban"a "ban"a uyuycimiyi sohbetler kızlar, öpüldünüz hepiniz
noruyumm gelıp gıdıp sze slm verıp kacıyorumm .. zıpzıp gıbı adım cıkacakk
kazenı bıle delırtmıstı
ama o asamaya ben gelır mıyım bılmıyorum
sızler noruyonuzz
Ben kötü sona yakalanmadan kaçıyorum, "ban"a "ban"a uyuycimiyi sohbetler kızlar, öpüldünüz hepiniz
yasım 24Zipzip (yaşlar kaç)
kaynatıoz
Avaralık başa bela
Oy tatlım sabahtan beri burdayız, keşke sende katılsaydın geyiğe, 1 ban fazla olurdudaha slm verecektımm
bandıra bandıra banlamadann gıt pekı
ıyı gecelerr
Müdürüm müdürüm canim müdürümmm
bırgun prolugunu ver deseler senı bulup boynuna asacam , alnına da bı opucuk kondururumm hemi
tanısalımm bende gelıp gıdıp slm verıp ılgı beklıyordum sızden
25e girdim Zipzip yayasım 24yaslanıyozzz
senın zıpzıp
gıtme al yazmalımm . elını tutsam gelırmı dıye al yazmalıma baglasam gıtmezsınn bnceOy tatlım sabahtan beri burdayız, keşke sende katılsaydın geyiğe, 1 ban fazla olurduiyi geceler, başka geyiklerde görüsürüz biz hep burdayız, mune izin verdigi sürece
Oy tatlım sabahtan beri burdayız, keşke sende katılsaydın geyiğe, 1 ban fazla olurduiyi geceler, başka geyiklerde görüsürüz biz hep burdayız, mune izin verdigi sürece
gıtme al yazmalımm . elını tutsam gelırmı dıye al yazmalıma baglasam gıtmezsınn bnce
gec buldum cabuk kaybettım
yarın burda bulusalım o zaman
otuza ne kaldı valla ah ahh25e girdim Zipzip ya
Ahahahaha nickim dogru yazalim lutfennnsen haaa demek sende burdasınn degılım nıkotınnn
5775
Sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?