• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

otuza ne kaldı valla ah ahh :KK43:
zıpzıp ın kulaklarını ıyı cınlattık :KK70:
bende bdv de bı hırs yaptım ılk acılan konua ılk yorumu ben yapacam dıe bekledım bekledım ne yatısebıldım ne elımde mouse ıle yenı konu acıldıı :KK70:
sıze slm verıyım dedıydımm :KK70: ıyı de etmısımm
cok tatlı kızlarsınız
memnun oldum hepınızede :KK70:
Biz hep burdayız gel get :D :p

gıtme al yazmalımm . elını tutsam gelırmı dıye al yazmalıma baglasam gıtmezsınn bnce :KK70:
gec buldum cabuk kaybettım
yarın burda bulusalım o zaman :KK70:
Sevgi emek ister :KK53: yarın Görüşmek üzere o zaman tatlım :KK19:

Len senin yavuklularima ne yaziyorsun hayınnsınnn ! :KK70:
Ne yapayım şeytan tüyü var bende, hic sevmiyorum bu huyumu, herkes aşık bana :63: (kendimden tiksindim suan)

Muneyle konuş askimmm :KK70:
Yanina alsin benide :KK70:
Oyyy oyyy benim askimaaa :KK70:
Ayran gönüllüğün bu kadari :KK70:
bdv sakınlerı bıde sana yuklenmesınn kız
yazık degıl mı o cocugaa ahey ahey aheyyy dıye :D
sımdı oyle bı konu var ve bdv halkı ıkıye bolunmus durumda da :D ay bdv de takılmasam ıyı olacak sanırsamm :D

bdv sakınlerı bıde sana yuklenmesınn kız
yazık degıl mı o cocugaa ahey ahey aheyyy dıye :KK70:
sımdı oyle bı konu var ve bdv halkı ıkıye bolunmus durumda da :KK70: ay bdv de takılmasam ıyı olacak sanırsamm :KK70:

Merak etmedim (içim gidiyor şuan )

Ahahahaha nickim dogru yazalim lutfennn

Ne yapayım şeytan tüyü var bende, hic sevmiyorum bu huyumu, herkes aşık bana :63: (kendimden tiksindim suan)

sevgı neydı ? sevgı emektıı :D pekı alyazmalımm hoscakall :D

margı ben boyle sevıyem nıkınıı :D hem nkotın saglıga zararlı bıkeremm :D

Bella, yaklasik 3 ay kadar dionne ile konusuyorum diye annesi ile konusuyormusum ona mesaj atiyormusum biliyor musun
Ogrendigimde sok oldum :D
Bana bir gun dedi ki dione, bana niye mesaj atmiyorsun surekli annemi ariyorsun kiz ! Demesiyle caktim mevzuyu..

Bella, yaklasik 3 ay kadar dionne ile konusuyorum diye annesi ile konusuyormusum ona mesaj atiyormusum biliyor musun
Ogrendigimde sok oldum :KK70:
Bana bir gun dedi ki dione, bana niye mesaj atmiyorsun surekli annemi ariyorsun kiz ! Demesiyle caktim mevzuyu..
Merak etmedim (içim gidiyor şuan )

Sonunda birbirimize kalcaz gibi :KK19: gel beni anamlardan iste :KK53:
en bırıncı yorumu hıc ben yapamıyorumm cok hırslandımm .. bıgun tum bdv konuslarındaa ılk yorum benımm olacakk hemde hepsı nihaha :KK62::KK62:

aynen margı tamda boyle dedımm sonunda da kız vardı harfıyenn unutmamısınn bebüşümm :D :D

bela donna herkese mavı boncuk (sekıl a :nazar:) dagıtıyor bu uyee :KK12::KK12: bana da umut verıp kanırdı :D :D

sevgı neydı ? sevgı emektıı :KK70: pekı alyazmalımm hoscakall :KK70:

margı ben boyle sevıyem nıkınıı :KK70: hem nkotın saglıga zararlı bıkeremm :KK70:
elveda ilyasım :KK48:

Ogrendigimde sok oldum :KK70:
Ahahaha Hadi ya? :KK53: Sen nasıl farketmedinki annesi oldugunu yazışmalarından falan?

en bırıncı yorumu hıc ben yapamıyorumm cok hırslandımm .. bıgun tum bdv konuslarındaa ılk yorum benımm olacakk hemde hepsı nihaha :KK62::KK62:

aynen margı tamda boyle dedımm sonunda da kız vardı harfıyenn unutmamısınn bebüşümm :KK70: :KK70:

bela donna herkese mavı boncuk (sekıl a :nazar:) dagıtıyor bu uyee :KK12::KK12: bana da umut verıp kanırdı :KK70: :KK70:

Ahahahaha

Len bella utanma arlanma yok mu sende !!!

elveda ilyasım :KK48:

Ahahaha Hadi ya? :KK53: Sen nasıl farketmedinki annesi oldugunu yazışmalarından falan?
yok yeavrum anacım ezberlemıstı margoyu bana dırekt uzatıyorduu telefonu :D
kıza dıyorum bana at yıne aynı numarayı atıyorduu :D

ay bana ılyasım dıyen ılk kısısınn sen :D cok duygulandım suan :D

Back