• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bende gördüm az önce mesaji,silmeni gerektirecek birsey yazmamışsınki bile isteye silesin. Ayrıca biri kiblemiş olmalı ki,farkedilsin canım. Anlamadim birşey ben
Valla nazcigim ben de anlamadim. Eger ben o mesaji Sildigimi gorseydim kendim derdim hatta yanlislikla silmisim geri yukler misiniz diye. Silip ne yazdigimi da anlamadim. ??:KK64:

Ya bak mesela gecmis yillarda duzenle butonunun gunlerce surdugu oluyormus. Uyelerin mesalarina denk geldim. Mesala mesaji 12 eylül 2008de atmis. 25 eylul 2008de duzenleyim ... koymus ya da absjdjs boyle yazilar koymus.
Duzenle demek bastan sona da hepsini duzenlemek demek. Eger yasaksa o zaman bu buton kaldirilmali bana göre. Ki ben o mesaji niye sileyim. Madem sildim ne yazdim ? Bunu hala anlamadim.. ki o arada kim farketti de kibledi bunu da anlayamadim.. bazilari fotograflarini ekliyorlar sonra hemen silip yerine bi mesaj yaziyorlar o zaman onlari da kibleyelim. Onlarin fotolari da yerine gelsin. Ne bileyim anlamadim bu isi..
bende muneye sordum cevap verir zaten hepimiz sorduk öğreniriz artık:KK52: zaten 10 dk yasal hakkımız ondan sonra zaten uyarı veriyor birde mesaj zaten silinmiyor yine uyarı veriyor yani anlayamadım bende o zaman o 10 dk neden var eğer o süre içinde değiştirdiğin bişeyse sorun anlayamadımbendeo_O

Valla yaaaaa usengec dicek yakinda adam spora derken kendini mangalda buluyo :KK70: hahahahahahaha
:KK70::KK70::KK70: yok demez adamı iyi kandırıyorsun yani mangal falan erkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun:KK70::KK70:
Aklıma gelen çok yok :KK70:
Ama bi gün erkek arkadaşımlayım.
Çişim var
Lavaboya gidelim dedim:KK70:
Beni işemeyen bi insan sanıyor sanrım :KK70:
Ne işin var dedi
İşim yokta başına ç koy o var dedim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
yanında hiç gitmemişsin demekki garipsemiş:KK70::KK70: napabilirim sence deseydin:KK70:

nerde ilginçlik orda sen ya nasılda denk gelmişsin:KK8::KK8:

Kız hiç sorma ya bak bitane daha anlatim

Bigün ben gene cok sıkıstım ama patlıcam dayanamıyorum akşam saati
Eşime dedim ben dayanamıyorum şu cafelerden birine girelimde yapim
Neyse girdim wc lerde birer tane kadın erkek diye kapı var
Ben wc bolumune gectim eşim dısarda
Kadınlar için olanın kapısını tıklattım içerden zebellah gibi bi adam cıktı
Bende baktım yanlısmı geldim diye ama yok kadınlar bolumu ora
Ama o kadar sıkısmısım ki adama bişey diyemedim içeri girdim
Ay adam klozetin işenmedik yerini bırakmamış her yer sapsarı ve kokuyo
Ben koştur koştur adamın peşinden adam diyo ben yapmadım öyleydi zaten diyo. Sonra ben sinirlenince yada korkunca kusarım artık benim mide bi kalktı cafenin ortasına kustum
Adamdan daha beterini yaptım yani sonra eşimle temizledik

bende muneye sordum cevap verir zaten hepimiz sorduk öğreniriz artık:KK52: zaten 10 dk yasal hakkımız ondan sonra zaten uyarı veriyor birde mesaj zaten silinmiyor yine uyarı veriyor yani anlayamadım bende o zaman o 10 dk neden var eğer o süre içinde değiştirdiğin bişeyse sorun anlayamadımbendeo_O

Ya size 10 dakika, biz prolara yarim saat mesela. Duzenle butonu fikrini degistirip bastan sona mesaji degistirmek icin de kullanilabilir.. Ha mesela actigin konuyu silemezsin dogru ama baska mesaji duzenleyebilirisn. Silip noktalar koysam anlarim da bilemedim.. mesela birisi bir konuya yazacagina baska konuya yazıyor hemen anliyor duzenleyip siliyor ve yanlis mesaj diyor. Hatta editorler bile bunu yapabiliyor..

Ya bak mesela gecmis yillarda duzenle butonunun gunlerce surdugu oluyormus. Uyelerin mesalarina denk geldim. Mesala mesaji 12 eylül 2008de atmis. 25 eylul 2008de duzenleyim ... koymus ya da absjdjs boyle yazilar koymus.
Duzenle demek bastan sona da hepsini duzenlemek demek. Eger yasaksa o zaman bu buton kaldirilmali bana göre. Ki ben o mesaji niye sileyim. Madem sildim ne yazdim ? Bunu hala anlamadim.. ki o arada kim farketti de kibledi bunu da anlayamadim.. bazilari fotograflarini ekliyorlar sonra hemen silip yerine bi mesaj yaziyorlar o zaman onlari da kibleyelim. Onlarin fotolari da yerine gelsin. Ne bileyim anlamadim bu isi..
Canım eskiden öleydi Düzenle butonu kalıyordu ben eski olduğumdan:110: biliyorum:KK48: ya aslında bu kadar yasakda yoktu

:KK70::KK70::KK70: yok demez adamı iyi kandırıyorsun yani mangal falan erkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun:KK70::KK70:

yanında hiç gitmemişsin demekki garipsemiş:KK70::KK70: napabilirim sence deseydin:KK70:

Ya 3 yıl oldu galiba 3 yıldır işemiyorum sanıyor :D :D
Şiimdi zaten acil alarm diyince anlıyoruz ki çişimiz var :D

Bide benim adet muhabbetim oldu çocukla ped aradık :D :D

Kız hiç sorma ya bak bitane daha anlatim

Bigün ben gene cok sıkıstım ama patlıcam dayanamıyorum akşam saati
Eşime dedim ben dayanamıyorum şu cafelerden birine girelimde yapim
Neyse girdim wc lerde birer tane kadın erkek diye kapı var
Ben wc bolumune gectim eşim dısarda
Kadınlar için olanın kapısını tıklattım içerden zebellah gibi bi adam cıktı
Bende baktım yanlısmı geldim diye ama yok kadınlar bolumu ora
Ama o kadar sıkısmısım ki adama bişey diyemedim içeri girdim
Ay adam klozetin işenmedik yerini bırakmamış her yer sapsarı ve kokuyo
Ben koştur koştur adamın peşinden adam diyo ben yapmadım öyleydi zaten diyo. Sonra ben sinirlenince yada korkunca kusarım artık benim mide bi kalktı cafenin ortasına kustum
Adamdan daha beterini yaptım yani sonra eşimle temizledik
ay kız yazık size ya :KK70::KK70:adamın peşinden koşmak hiç aklıma gelmezdi yalnız bişey söylemeden kaçardım ben olsam :KK70:

Ya size 10 dakika, biz prolara yarim saat mesela. Duzenle butonu fikrini degistirip bastan sona mesaji degistirmek icin de kullanilabilir.. Ha mesela actigin konuyu silemezsin dogru ama baska mesaji duzenleyebilirisn. Silip noktalar koysam anlarim da bilemedim.. mesela birisi bir konuya yazacagina baska konuya yazıyor hemen anliyor duzenleyip siliyor ve yanlis mesaj diyor. Hatta editorler bile bunu yapabiliyor..
pro olamam için bir neden daha:KK70: ama düzenleyince sıkıntı oluyorsa bir anlamı yok ki yarım saat 10 dk bence bir sorun bvar yinede karışıklık anlayamadım gerçekten:KK69:

Back