• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ay kız yazık size ya :KK70::KK70:adamın peşinden koşmak hiç aklıma gelmezdi yalnız bişey söylemeden kaçardım ben olsam :KK70:

pro olamam için bir neden daha:KK70: ama düzenleyince sıkıntı oluyorsa bir anlamı yok ki yarım saat 10 dk bence bir sorun bvar yinede karışıklık anlayamadım gerçekten:KK69:

Aynen katiliyorum. Ben de anlamadim bu isi..

Cok sevindim tatlım tanıştığımıza, Bakarsınız yüz yüzede tanışırız, ayarlayan kızlar var,Hepimizle tanışmak isterim Dark_Paradise Dark_Paradise seninle zaten isterim hemde cok :KK19:
bende bendee ama bende senin gibi yurtdisindayim.. matmazeldepresif bulusma var gelir misin dedi ben cok uzaklardayim bacim dedim:KK61:

Cok sevindim tatlım tanıştığımıza, Bakarsınız yüz yüzede tanışırız, ayarlayan kızlar var,Hepimizle tanışmak isterim Dark_Paradise Dark_Paradise seninle zaten isterim hemde cok :KK19:
Varmı burda konyalılar hiç tanısmadım.ne güzel olur:) bende cok sevindim.bi isteğin olursa yaz canım memleket özlemi baska

Ya bak mesela gecmis yillarda duzenle butonunun gunlerce surdugu oluyormus. Uyelerin mesalarina denk geldim. Mesala mesaji 12 eylül 2008de atmis. 25
:KK70::KK70::KK70: yok demez adamı iyi kandırıyorsun yani mangal falan erkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun:KK70::KK70:

yanında hiç gitmemişsin demekki garipsemiş:KK70::KK70: napabilirim sence deseydin:KK70:
hahahah aynen

Varmı burda konyalılar hiç tanısmadım.ne güzel olur:) bende cok sevindim.bi isteğin olursa yaz canım memleket özlemi baska
Oy hemso baska oluyor işte ya. Bol bol havasını icine Çek benim yerime tatlım tek istegim bu. Var Konyalılar forumda, buluşmada düzenliyorlar. Bakarsın sende bebişinle gelirsin, sağlıkla kucağına al inşallah :KK36:

kız ilan gibi olmuş reslin ordayım gelen varmı der gibi:KK70::KK70:

:KK70::KK70: ay çok utanç verici ilk başta ya :KK70:

Ya dışardayız arkadaşlarıda yanımızda tek kız benim.
Bişey hissettim.
Halbui daha 2 günüm vardı.
Dedim ki ; Galiba kazaya kurban gittim ben :KK17:
Cidden miii dedi :KK64:
Ne anladın dedim.
HAsta mı oldun geçti mi arkana bakayım dedi.
Ben şok :D :D
Ben bu kadar kolay anlarsın sanmazdım dedim :D
Anladım işte hazırlıklı mıydın dedi.
Yok dedim yanıma almamışım :D
Senin turuncu küçük çantan çantaydaysa onun vardır dedi
Baktım yok :D
Turuncu çanta ped çantamda :D :D :D :D
Normal kol çantamı totoma koydum ilerliyoruz arkadaşlarından ayrılmak için 40 takla attı.
Gittik avmye ped almaya :D
Ben pedleri göremiyorum stresten o gördü
-Ordakiler ne diyor :KK53:
Aldım falan neyse çıktık gittik arkadaşlarının yanına onlarda cafede bu beni postaladı lavaboya.
Git bak geçmiş mi hemen diye.
Gittim sıkıntım yokmuş geçmemiş işte hazırladım kendimi çıktım.
Masaya oturmamla yüz ylın sorusunu sordu.
-Geçmiş mi
-Yok geçmemiş dedim
-İyi bari çantan totonda ilerlemicek dedi:KK16::KK53::KK53:

Back