- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Cok guzel ama severim meramiMeramda yasıyoruz tatlım, ben kendime Meramlıyım diyorum annemgil Bozkır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel ama severim meramiMeramda yasıyoruz tatlım, ben kendime Meramlıyım diyorum annemgil Bozkır
ay kız yazık size ya adamın peşinden koşmak hiç aklıma gelmezdi yalnız bişey söylemeden kaçardım ben olsam
pro olamam için bir neden daha ama düzenleyince sıkıntı oluyorsa bir anlamı yok ki yarım saat 10 dk bence bir sorun bvar yinede karışıklık anlayamadım gerçekten
kız ilan gibi olmuş reslin ordayım gelen varmı der gibiCanım ben konya merkez zafer.suan realin ordayım
ay çok utanç verici ilk başta yaYa 3 yıl oldu galiba 3 yıldır işemiyorum sanıyor
Şiimdi zaten acil alarm diyince anlıyoruz ki çişimiz var
Bide benim adet muhabbetim oldu çocukla ped aradık
bende bendee ama bende senin gibi yurtdisindayim.. matmazeldepresif bulusma var gelir misin dedi ben cok uzaklardayim bacim dedimCok sevindim tatlım tanıştığımıza, Bakarsınız yüz yüzede tanışırız, ayarlayan kızlar var,Hepimizle tanışmak isterim Dark_Paradise seninle zaten isterim hemde cok
Kiz benim.oyle bi konum vardi okudun mu? Basinizdan geçen ilginc olaylar diye. Millet cine periye daldi kapandi maalesef. Keske kapanmasaydi..du link atayimEvet ya her sey yasak
Cinli perili konular okumak istiyom ben mesela ama yasak
korkarım ben ya suistimal eden çok olur diye yasak bence fake konular artar yasak olmasaEvet ya her sey yasak
Cinli perili konular okumak istiyom ben mesela ama yasak
Varmı burda konyalılar hiç tanısmadım.ne güzel olur:) bende cok sevindim.bi isteğin olursa yaz canım memleket özlemi baskaCok sevindim tatlım tanıştığımıza, Bakarsınız yüz yüzede tanışırız, ayarlayan kızlar var,Hepimizle tanışmak isterim Dark_Paradise seninle zaten isterim hemde cok
Ya bak mesela gecmis yillarda duzenle butonunun gunlerce surdugu oluyormus. Uyelerin mesalarina denk geldim. Mesala mesaji 12 eylül 2008de atmis. 25
hahahah aynenyok demez adamı iyi kandırıyorsun yani mangal falan erkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun
yanında hiç gitmemişsin demekki garipsemiş napabilirim sence deseydin
Sendemi yurtdısındasın? Nerdesin tatlım bizde burda bulusalim uzakmısım almanyayabende bendee ama bende senin gibi yurtdisindayim.. matmazeldepresif bulusma var gelir misin dedi ben cok uzaklardayim bacim dedim
cimcimegfb var mesela cok severim hemsomuVarmı burda konyalılar hiç tanısmadım.ne güzel olur:) bende cok sevindim.bi isteğin olursa yaz canım memleket özlemi baska
Kiz benim.oyle bi konum vardi okudun mu? Basinizdan geçen ilginc olaylar diye. Millet cine periye daldi kapandi maalesef. Keske kapanmasaydi..du link atayim
isvecteyim hangi sehrinde kaliyorsun biz bazen hamburg flensburga falan geliyoruz bakarsin bulusuruzSendemi yurtdısındasın? Nerdesin tatlım bizde burda bulusalim uzakmısım almanyaya
Oy hemso baska oluyor işte ya. Bol bol havasını icine Çek benim yerime tatlım tek istegim bu. Var Konyalılar forumda, buluşmada düzenliyorlar. Bakarsın sende bebişinle gelirsin, sağlıkla kucağına al inşallahVarmı burda konyalılar hiç tanısmadım.ne güzel olur:) bende cok sevindim.bi isteğin olursa yaz canım memleket özlemi baska
korkarım ben ya suistimal eden çok olur diye yasak bence fake konular artar yasak olmasa
İlahi.meekezdeyimde suan realin orda evim demek istedimkız ilan gibi olmuş reslin ordayım gelen varmı der gibi
ay çok utanç verici ilk başta ya
Flensburg bize baya uzak tatlım, tanıdıklarım var ordada. Ben Frankfurt'ta yasıyorumisvecteyim hangi sehrinde kaliyorsun biz bazen hamburg flensburga falan geliyoruz bakarsin bulusuruz
kız ilan gibi olmuş reslin ordayım gelen varmı der gibi
ay çok utanç verici ilk başta ya