Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

bende anlayamadım bundan sonra mesaj düzenlemeyeyim bari işin aslını öğrenmeden

Ay simdi konu wc mi universitede cikar dislerimi falan fircalardim o arada gelene gidene bakiyorum bi giriyolar
Sesler geliyo sonra sifonu cekip direk cikiyolar
Ne teharettttt ne el yikama boyle ohaaaaa diye bakiyodum aklima geldi
evet çok var öyle insanlar bende elimi yıkıyorum birgün kızın biri dik dik bakıyor bana sanki napıyosam demek bu yüzdenmiş aslında el yıkamak garipse demek

ya olmuyor o yarın hiç bu aralar bende de son 5 kilo vercem hiç hevesim yok ya
Pazartesii her pazartesi basliyorm hahahaha esimle spora gidicez gitti konus falan hala gitcem esim diyo bugun gidioz mu bugun baska yere gtcez ya vs gecistiyorm ne olcak halimiz haha useniyorum sicaktannn su icinde peh

evet çok var öyle insanlar bende elimi yıkıyorum birgün kızın biri dik dik bakıyor bana sanki napıyosam demek bu yüzdenmiş aslında el yıkamak garipse demek
Hahahaha ama tanidigin kisiler olunca iyyyy diyodum igrencti ya insan elini yikamazmi ya pisler hahahaah

Bende gördüm az önce mesaji,silmeni gerektirecek birsey yazmamışsınki bile isteye silesin. Ayrıca biri kiblemiş olmalı ki,farkedilsin canım. Anlamadim birşey ben

bende anlayamadım bundan sonra mesaj düzenlemeyeyim bari işin aslını öğrenmeden

Ya bak mesela gecmis yillarda duzenle butonunun gunlerce surdugu oluyormus. Uyelerin mesalarina denk geldim. Mesala mesaji 12 eylül 2008de atmis. 25 eylul 2008de duzenleyim ... koymus ya da absjdjs boyle yazilar koymus.
Duzenle demek bastan sona da hepsini duzenlemek demek. Eger yasaksa o zaman bu buton kaldirilmali bana göre. Ki ben o mesaji niye sileyim. Madem sildim ne yazdim ? Bunu hala anlamadim.. ki o arada kim farketti de kibledi bunu da anlayamadim.. bazilari fotograflarini ekliyorlar sonra hemen silip yerine bi mesaj yaziyorlar o zaman onlari da kibleyelim. Onlarin fotolari da yerine gelsin. Ne bileyim anlamadim bu isi..

bugünün konusu varsa garip anıların bekleriz

Aklıma gelen çok yok
Ama bi gün erkek arkadaşımlayım.
Çişim var
Lavaboya gidelim dedim
Beni işemeyen bi insan sanıyor sanrım
Ne işin var dedi
İşim yokta başına ç koy o var dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…