bende anlayamadım bundan sonra mesaj düzenlemeyeyim bari işin aslını öğrenmedenAllah Allah dusunuyorum dusunuyorum.o mesaji neden sileyim onu dusunuyorum. Cunku bibi de okumis bana tesekkur etmis arkasindan gelen sayfada. Ben de onu begenmisim. Sildigim bir mesaji nerden okusun? Bi de kötü bir mesaj degil ben niye sileyim. Hala anlamadim ama neyse ben ses mesaji saniyordum buymus..
Cok zor valla.sen konyadamıydın profil fotonu hatırlıyorum sanırım.bende konyalıyımE tabi senin durumun farklı artık, ben hamile kalsam ne Yaparım hiç biLmiyorum
kiz merak ettim kalkinca totona yapismiyor mu o
evet çok var öyle insanlar bende elimi yıkıyorum birgün kızın biri dik dik bakıyor bana sanki napıyosam demek bu yüzdenmiş aslında el yıkamak garipse demekAy simdi konu wc miuniversitede cikar dislerimi falan fircalardim o arada gelene gidene bakiyorum bi giriyolar
Sesler geliyo sonra sifonu cekip direk cikiyolar
Ne teharettttt ne el yikamaboyle ohaaaaa diye bakiyodum aklima geldi
Pazartesiiya olmuyor o yarın hiç bu aralar bende de son 5 kilo vercem hiç hevesim yok ya
Oo hemsom benimCok zor valla.sen konyadamıydın profil fotonu hatırlıyorum sanırım.bende konyalıyım
iyiymis o zaman bi denemek lazimYok kız peçete gibi değil zaten
amanin konyali misin?Oo hemsom benimKonya'da yaşamıyorum ama yurtdısındayım. Izine geliyorum sadece
Hahahaha ama tanidigin kisiler olunca iyyyy diyodum igrencti yaevet çok var öyle insanlar bende elimi yıkıyorum birgün kızın biri dik dik bakıyor bana sanki napıyosam demek bu yüzdenmiş aslında el yıkamak garipse demek
Bende gördüm az önce mesaji,silmeni gerektirecek birsey yazmamışsınki bile isteye silesin. Ayrıca biri kiblemiş olmalı ki,farkedilsin canım. Anlamadim birşey benAllah Allah dusunuyorum dusunuyorum.o mesaji neden sileyim onu dusunuyorum. Cunku bibi de okumis bana tesekkur etmis arkasindan gelen sayfada. Ben de onu begenmisim. Sildigim bir mesaji nerden okusun? Bi de kötü bir mesaj degil ben niye sileyim. Hala anlamadim ama neyse ben ses mesaji saniyordum buymus..
ya sonra hiç gelmez bir anda hadi gidelim diyip çıktın çıktın yani yoksa olmuyorPazartesiiher pazartesi basliyorm hahahaha esimle spora gidicez gitti konus falan hala gitcem esim diyo bugun gidioz mu bugun baska yere gtcez ya vs gecistiyorm ne olcak halimiz haha useniyorum sicaktannn su icinde peh
Evet tatlım yoksa sendemiamanin konyali misin?
bende anlayamadım bundan sonra mesaj düzenlemeyeyim bari işin aslını öğrenmeden
bugünün konusuBen katılayım mı aranıza
Sıçmıklı muhabbetler dönüyor bura
ayy o yuzden kan cekiyor demek gel bi daha sarilayimEvet tatlım yoksa sendemi
hg tam ustune bastin ayagini temizleBen katılayım mı aranıza
Sıçmıklı muhabbetler dönüyor bura
Valla yaaaaa usengec dicek yakinda adam spora derken kendini mangalda buluyoya sonra hiç gelmez bir anda hadi gidelim diyip çıktın çıktın yani yoksa olmuyor
:) ne güzel, nerdesinOo hemsom benimKonya'da yaşamıyorum ama yurtdısındayım. Izine geliyorum sadece
bugünün konusuvarsa garip anıların bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?