Tatilde adamın biri pecete sermiş herhalde kalkmış, pecete bacaklarına yapısmıs unutmus.arkasında bir sürü pecete yapısmısBende eskiden pecete koyardunutmus. ugrasa sonra bide toplaması var onu.
Eczaneye girdikçe alırım stokluyorum
E tabi senin durumun farklı artık, ben hamile kalsam ne Yaparım hiç biLmiyorumBende gidemezdim
Valla bende gitmezdim saatlerce sıkardım ama hamile olunca adım bası tuvaletim geliyor.o yüzden dısarı cıkmıyorum fazla
ya bende onu sorcaktım nerden alıyorsun diyeBende eskiden pecete koyardım ugrasa ugrasa sonra bide toplaması var onu.
seninki daha zor hem tehlikeli allah korusun her türlü mikrop kaparsın falan dikkat etBende gidemezdim
Valla bende gitmezdim saatlerce sıkardım ama hamile olunca adım bası tuvaletim geliyor.o yüzden dısarı cıkmıyorum fazla
kiz merak ettim kalkinca totona yapismiyor mu oBende eskiden pecete koyardım ugrasa ugrasa sonra bide toplaması var onu.
Niye ayol?Ya esas iğrençliğin döndüğü yeri söylerdim ama vallahi bir daha benle konuşmazsınız..
Bende yemekten sonra başlıyorum genelde
şu anda ben yemek yedim üstüne bir sürü şey yedim ve hala zayıflamak istiyorum bu yediklerimin üstüne kilo almasam bari
Bendeee
şu anda ben yemek yedim üstüne bir sürü şey yedim ve hala zayıflamak istiyorum bu yediklerimin üstüne kilo almasam bari
ya psikolojik bişey bence yemekten sonra diyorum ki yarından sonra dikkat edeyim sonra ertesi gün yine yemek yedikten sonra aklıma geliyor kısır döngü olduBende yemekten sonra başlıyorum genelde
Niye ayol?
ya olmuyor o yarın hiç bu aralar bende de son 5 kilo vercem hiç hevesim yok yaBendeeeyarin kesin baslicam diye diye yalan oldum
Oha be terbiyesizler..Ay kızlar wc demişken size bi anımı anlatim
Bigün sinemadayız bende çişimi hiç tutamam bi damla gelse yapcam illa. Arada cıktık eşimle wc gittik o kapıda beklıyo içerdede yanyana 2wc var ikiside dolu. Sonra birinden kız cıktı elini yıkamaya gecti bende o wc ye girdim. Yan wc den fısıltılar geliyo ve biri erkek
Ama böyle panik panik konusuyolar
Sonra elini yıkayan kızın cıktıgını duyunca bunlar hemen cıktı gitti
Ben hala işiyorum bukezde eşimin sesi geliyo oğlana bagırıyo senin ne işin var kadınlar tuvaletnde terbiyesiz falan fişman diye
Ay resmen sinemada iş tutmuslar
nerde ilginçlik orda sen ya nasılda denk gelmişsinAy kızlar wc demişken size bi anımı anlatim
Bigün sinemadayız bende çişimi hiç tutamam bi damla gelse yapcam illa. Arada cıktık eşimle wc gittik o kapıda beklıyo içerdede yanyana 2wc var ikiside dolu. Sonra birinden kız cıktı elini yıkamaya gecti bende o wc ye girdim. Yan wc den fısıltılar geliyo ve biri erkek
Ben hala işiyorum bukezde eşimin sesi geliyo oğlana bagırıyo senin ne işin var kadınlar tuvaletnde terbiyesiz falan fişman diye
Fantazi yapmışlarAy kızlar wc demişken size bi anımı anlatim
Ben başladım aslında ama bugün biraz dışına çıktım, bütün gün yemeye fırsat bulamadım, saat 9 da anca yedim yemeğimi. Ama su diyete bende 2 senedir başlayacağım güya, anca 1-2 haftadır dikkat ediyorumya psikolojik bişey bence yemekten sonra diyorum ki yarından sonra dikkat edeyim sonra ertesi gün yine yemek yedikten sonra aklıma geliyor kısır döngü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?