- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Benimde yanıyor ama hala gidemem, o huyumu değiştiremedim. Kuzenimi askerde ziyarete gitmiştik, 30 saat tuvalete gitmedim, eve bi koşuşum vardiki evlere şenlikBen de ilkokulda dışarıda çişimi yapmazdım. Şimdi tuttuğumda idrar yollarım yanıyor.
Pis de olsa tutmak daha zararlı olabilir hatunlar.
bencede cift gordun birini duzenleyim derken zaten var olani sildin :)Valla @Mune abla ben kotu bir sey de yazmamisim mesaji silmem. Telefonumda bu aralar sorunlar var yazi stilimden de belli. Buyuk ihtimalle mesaj tekrari olmustur. Ben silip de ne yazmisim anlamadim ki. Yani su an bakiyorum acaba cift mesaj olarak gordum de acaba tel mi bana oyun oynadi valla anlamadim..
bende ya girmezdim okulda falan ilk defa okulda tuvalete üniversitede girdim düşün oda yurtta kalıyordum zaten oranında bir farkı yoktu diyeBen umuma açık tuvalete gidince psikolojik olarak işeyemiyorum27 yıllık hayatımda saysan bi elin parmaklarını gecmez. ilkokuldaylen, evde tuvalete gitmek icin okuldan kaçardım
bende ya sürekli düzenliyorum kelime hatası yapıyorum bazen bazen cümle ekleyip çıkarıyorum zaten o dk geçince düzenleyemezsiniz diyor istesende düzenleyemiyorsun@Mune abla altta duzenle yaziyor ya hangi durumlarda duzenlersek banlanmayizben hep duzenlerim yazdiklarimi ya yazi hatasi oluyor ya yazi stilini begenmiyorum vs vs.. bosuna banlanmayalim
evet aslında zararlı ama ben çok terliyorum zaten o nedenle tıvaletim gelmiyor bile tutmama gerek kalmıyorBen de ilkokulda dışarıda çişimi yapmazdım. Şimdi tuttuğumda idrar yollarım yanıyor.
Pis de olsa tutmak daha zararlı olabilir hatunlar.
Oy oy geçmiş olsun tatlım, hayırdır ya hepside senimi bulduValla bi bahtsızım bu ara. bu cuma değil önceki cuma da köpek ısırmıştı. Her yerim delik teşik yara içinde.Yaramaz erkek çocuğu gibi geziyorum
valla huylandim bundan sonra cok fazla duzenlemem hemen kiblerler ban yeriz bosunabende ya girmezdim okulda falan ilk defa okulda tuvalete üniversitede girdim düşün oda yurtta kalıyordum zaten oranında bir farkı yoktu diye
bende ya sürekli düzenliyorum kelime hatası yapıyorum bazen bazen cümle ekleyip çıkarıyorum zaten o dk geçince düzenleyemezsiniz diyor istesende düzenleyemiyorsun
evet aslında zararlı ama ben çok terliyorum zaten o nedenle tıvaletim gelmiyor bile tutmama gerek kalmıyor
sanirim yine kiblendi bilgece baska turlu mune her yerde olamaz ki 7/24 burdan cikmasa bile yetisemez binlerce uye var sonuctaYa munenin herseyden nasıl haberi oluyor.birilerimi yazıyor, yoksa her yazıyı okuyormu? Bunuda okudu muhtemelen.sınavda kopya cektirmeyen hoca gibi maşallah
çok mantıklı ya bende mecbur kalırsam her tarafa peçete koyuyorum zaten ama bu daha kolay olurKızlar klozet ortusu kullanın ya cok pratik. Seriyorsun oturuyorsun işin bitincede çek sifonu oh mis
Ben o yanımda olmadan dısarı adım atmam
Bende ilkimi unide yaşadım, oda artık mecburdu, sonrasında pişman olmuştum Töbe estagfirullah sanki bekaretimi kaybettimbende ya girmezdim okulda falan ilk defa okulda tuvalete üniversitede girdim düşün oda yurtta kalıyordum zaten oranında bir farkı yoktu diye
bende ya sürekli düzenliyorum kelime hatası yapıyorum bazen bazen cümle ekleyip çıkarıyorum zaten o dk geçince düzenleyemezsiniz diyor istesende düzenleyemiyorsun
evet aslında zararlı ama ben çok terliyorum zaten o nedenle tıvaletim gelmiyor bile tutmama gerek kalmıyor
Oy oy geçmiş olsun tatlım, hayırdır ya hepside senimi buldu
ilahii delüüBende ilkimi unide yaşadım, oda artık mecburdu, sonrasında pişman olmuştum Töbe estagfirullah sanki bekaretimi kaybettim
biri kiblemiş canım ne ara yaptıysaYa munenin herseyden nasıl haberi oluyor.birilerimi yazıyor, yoksa her yazıyı okuyormu? Bunuda okudu muhtemelen.sınavda kopya cektirmeyen hoca gibi maşallah
ya anlamadım kim ne ara gördü farketti kibledi bildiğin takip etmiş kimsevalla huylandim bundan sonra cok fazla duzenlemem hemen kiblerler ban yeriz bosuna
her isirmada vardir bir kerametTeşekkür ederimmm olsun napalım. Güzel şımardım ama ne temizlik ne yemek her şey önümde. Yan gelip yatıyorum ahahahha
Ya esas iğrençliğin döndüğü yeri söylerdim ama vallahi bir daha benle konuşmazsınız..Çiş, tuvalet, pedler, saçlar
Her türlü iğrençlik var şu an burada.
çok mantıklı ya bende mecbur kalırsam her tarafa peçete koyuyorum zaten ama bu daha kolay olur
Bende gidemezdimBenimde yanıyor ama hala gidemem, o huyumu değiştiremedim. Kuzenimi askerde ziyarete gitmiştik, 30 saat tuvalete gitmedim, eve bi koşuşum vardiki evlere şenlik
Valla bende gitmezdim saatlerce sıkardım ama hamile olunca adım bası tuvaletim geliyor.o yüzden dısarı cıkmıyorum fazlaBenimde yanıyor ama hala gidemem, o huyumu değiştiremedim. Kuzenimi askerde ziyarete gitmiştik, 30 saat tuvalete gitmedim, eve bi koşuşum vardiki evlere şenlik
Bende ilkimi unide yaşadım, oda artık mecburdu, sonrasında pişman olmuştum Töbe estagfirullah sanki bekaretimi kaybettim
şu anda ben yemek yedim üstüne bir sürü şey yedim ve hala zayıflamak istiyorum bu yediklerimin üstüne kilo almasam bari
ya banada tuhaf geliyor hakaret yazsa anlayacam aslinda ama nic anlamiyorum bunubiri kiblemiş canım ne ara yaptıysa
ya anlamadım kim ne ara gördü farketti kibledi bildiğin takip etmiş kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?