Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ben de ilkokulda dışarıda çişimi yapmazdım. Şimdi tuttuğumda idrar yollarım yanıyor.
Pis de olsa tutmak daha zararlı olabilir hatunlar.
Benimde yanıyor ama hala gidemem, o huyumu değiştiremedim. Kuzenimi askerde ziyarete gitmiştik, 30 saat tuvalete gitmedim, eve bi koşuşum vardiki evlere şenlik

bencede cift gordun birini duzenleyim derken zaten var olani sildin :)

Ya munenin herseyden nasıl haberi oluyor.birilerimi yazıyor, yoksa her yazıyı okuyormu? Bunuda okudu muhtemelen .sınavda kopya cektirmeyen hoca gibi maşallah

Ben umuma açık tuvalete gidince psikolojik olarak işeyemiyorum 27 yıllık hayatımda saysan bi elin parmaklarını gecmez. ilkokuldaylen, evde tuvalete gitmek icin okuldan kaçardım
bende ya girmezdim okulda falan ilk defa okulda tuvalete üniversitede girdim düşün oda yurtta kalıyordum zaten oranında bir farkı yoktu diye

@Mune abla altta duzenle yaziyor ya hangi durumlarda duzenlersek banlanmayiz ben hep duzenlerim yazdiklarimi ya yazi hatasi oluyor ya yazi stilini begenmiyorum vs vs.. bosuna banlanmayalim
bende ya sürekli düzenliyorum kelime hatası yapıyorum bazen bazen cümle ekleyip çıkarıyorum zaten o dk geçince düzenleyemezsiniz diyor istesende düzenleyemiyorsun
Ben de ilkokulda dışarıda çişimi yapmazdım. Şimdi tuttuğumda idrar yollarım yanıyor.
Pis de olsa tutmak daha zararlı olabilir hatunlar.
evet aslında zararlı ama ben çok terliyorum zaten o nedenle tıvaletim gelmiyor bile tutmama gerek kalmıyor

valla huylandim bundan sonra cok fazla duzenlemem hemen kiblerler ban yeriz bosuna

Bende ilkimi unide yaşadım, oda artık mecburdu, sonrasında pişman olmuştum Töbe estagfirullah sanki bekaretimi kaybettim

Ya munenin herseyden nasıl haberi oluyor.birilerimi yazıyor, yoksa her yazıyı okuyormu? Bunuda okudu muhtemelen .sınavda kopya cektirmeyen hoca gibi maşallah
biri kiblemiş canım ne ara yaptıysa

valla huylandim bundan sonra cok fazla duzenlemem hemen kiblerler ban yeriz bosuna
ya anlamadım kim ne ara gördü farketti kibledi bildiğin takip etmiş kimse

Benimde yanıyor ama hala gidemem, o huyumu değiştiremedim. Kuzenimi askerde ziyarete gitmiştik, 30 saat tuvalete gitmedim, eve bi koşuşum vardiki evlere şenlik
Bende gidemezdim
Valla bende gitmezdim saatlerce sıkardım ama hamile olunca adım bası tuvaletim geliyor.o yüzden dısarı cıkmıyorum fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…