Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Aynen oyle. Aslinda reelde de cok arkadasim var ama sicaktan hepimiz eve yapismis haldr yasiyoruz ablamin dugunu icin kiyafet bakmaya bile gidemiyorum düşün artik o derece..
Evet cok sicak bende sabah gittim bi arkadasin evinde oturduk en iyisi aksam cikmak aksam bak bari elbiseye bu arada hayirli olsun

Evet cok sicak bende sabah gittim bi arkadasin evinde oturduk en iyisi aksam cikmak aksam bak bari elbiseye bu arada hayirli olsun

Sagol ya. Iste aksam da her yer acik olmuyor esimin geldigi saatlerde ve cook kalabalik oluyor. Bakalim bi sekilde ayarlayacagim artik ne yapalim..
Ee sen ne yapiyosun simdi?

Iyicnm oyun bolumune konu actm smdide ona yaziom

Afiyet olsun

Teşekkür ederim. :))

Hatunlar.
Trt hd de temizlik hastaları adlı bir belgesel var.
Mikrop ölçer bir cihaz var ellerinde. Ve umumi tuvaletleri o cihazla test ediyorlar. 500 altı sonuç, orada yemek yenebilir demek.
Klozetin üstünde sayı 600 küsürdü, kapı kolunda 4500 küsür.

Sagol ya. Iste aksam da her yer acik olmuyor esimin geldigi saatlerde ve cook kalabalik oluyor. Bakalim bi sekilde ayarlayacagim artik ne yapalim..
Ee sen ne yapiyosun simdi?
Hic kizimi uyutuyorum cocuga bakmak hic bana gore degil ya cok zor mus bu hayat hic kimsenin olmadigi yesilligin suyun oldugu yere gitsem orda yasasam ne guzel olur

Iyyyk zaten kapi kollari ve telefonlar cok pismis maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…