- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Yanlisin var 157 boyla 53 kiloyla belin 58 olmaz yanlis olcmussun. 68 olabilir ama. Kiz 78 kiloyla kalcan nasil 85 ya?? Benim boy 163 kilo 68 kalcam 100u gecti soylemek istemiyorum. Sen nasil.oyle oluyosun? Yanlis.olcuyosun bence..benim bel
im oldum olası incedir 1.57 boyum suanda şişkinlik var vucudumda suan 78 kiloyum belimin şuanki ölçüsü nü söylemek bile istemiyorum kalçam 95 gögüslerim 105 bi ara şuanda 95
Bibi themis ve bebem banlanmislar baska bir konudan maalesed..
Evlenince gece acikiliyo galibaama merak ettiydim yanii
kalça yok ki dümdüzYanlisin var 157 boyla 53 kiloyla belin 58 olmaz yanlis olcmussun. 68 olabilir ama. Kiz 78 kiloyla kalcan nasil 85 ya?? Benim boy 163 kilo 68 kalcam 100u gecti soylemek istemiyorum. Sen nasil.oyle oluyosun? Yanlis.olcuyosun bence..
HhahahahhaahahhaahhaahNe aliyonuz evlenince ben hic bisey almadim ben de almak istiyorum
Aaaa salcadan da ,kalcadan da vazgecmemmmmkalça yok ki dümdüz(
6 6.5 yıl önceydi kız 38 bedendi gelinligim ama beli oturmamıştı yanlardan az dikmişlerdiYanlisin var 157 boyla 53 kiloyla belin 58 olmaz yanlis olcmussun. 68 olabilir ama. Kiz 78 kiloyla kalcan nasil 85 ya?? Benim boy 163 kilo 68 kalcam 100u gecti soylemek istemiyorum. Sen nasil.oyle oluyosun? Yanlis.olcuyosun bence..
yok 2 dogumdan sonra birazcık çıkıntı oldu şuanda 95 yanlışlıkla 85 yazmışımAaaa salcadan da ,kalcadan da vazgecmemmmm
gelinimiz 1.70 boyunda kalçası 105 gögüsleri 85 beli 68 o bile geçen bu boya kiloya ragmen belin incecik der ki o eskidendi bence şuan da ölçmek iç.imden bile gelmiyorYanlisin var 157 boyla 53 kiloyla belin 58 olmaz yanlis olcmussun. 68 olabilir ama. Kiz 78 kiloyla kalcan nasil 85 ya?? Benim boy 163 kilo 68 kalcam 100u gecti soylemek istemiyorum. Sen nasil.oyle oluyosun? Yanlis.olcuyosun bence..
kilo konuşuyoruz nasıl gidecek bu kilolar hiç bilmiyorumSelam,napıyonuz?
bende fesatım bana da söyleeeeEvlenince gece acikiliyo galiba
aklima biseyler geldi burda krizlere girdimallahim ya ben cok fesatim
kilo konuşuyoruz nasıl gidecek bu kilolar hiç bilmiyorum
evlenince kilo alınıyormuş çok acıkılıyormuşta sen ne düşünüyorsun bu konuda cicimSelam,napıyonuz?
Kızlar kalçalarımızı yarıstırmayalım isterseniz zira 1.belli ?
benim kalça yoktu hatta arkadslarım dümdüz diye dalga geçerlerdi
Bifıkra vardı böle hava deliği açıldı diyeevlenince kilo alınıyormuş çok acıkılıyormuşta sen ne düşünüyorsun bu konuda cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?