Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Oo anneye bak. Super. Ben evdeyim sadece hafta sonlari stilistlik kursuna gidiyorum defilemiz falan olacak e bari dikis kursuna da yazilayim da insallah kendim dikeyim defile kiyafetlerini diye dusunuyorum. Dikis bilmeden olmuyor. Hafta ici de dikise giderim eger ise baslamazsam super olur.

Evlimiydin sor kocisine ne dicek hahaha
Yok ya benim esim kilolu hayanlardaj hoslanmaz. Bana kilon belli olmuyor dese de pek hoşuma gitmiyor. Jeylo halt etmis yanimda )

Hahahahahah diyosunnnn

Hahahahahah diyosunnnn
Ya ben 48 kiloyken belim 60 kalcam 98di . Dusun artik. Su an belim 67, kalcami hiiiic soylemeyeyim ki su an 68 kiloyum uhu uhu uhu gerci belli etmeyen seyler giyiyorum o yuzden herkes beni zayif saniyor ama ah bi verseydim.

@Bilgece nasıl okadar kilo aldın. ben şuan 48 49 kiloyum. resmen mücadele veriyorum kilo almak için

Evlenerek kiz evlenen herkes kilo aliuor sanirim cok yiyoruz acikiyoruz ondan hahahahahahahhaa
Ya cidden biz gece canimiz bi sey cekerdi kalkar gider yerdik ya. Off keske olmasaydi. Evlendigimden beri aldim yani.
Aman bosver sen alma. Ne guzel, kilonun kiymetini bil

aynen evlenince oluyor evlendiğimde 53 kiloydum belim 58 gögüslerim 85 di şimdi off off

evlenince niye acıkıyorsunuz kız

biz ailecek böyleyiz. ablam 8aylık hamile şuan 48 49 kilo ikinci çocuğuna hamile

ana felsefe at gibi olacağız devrim sinerji devrim sinerji hopp

biz ailecek böyleyiz. ablam 8aylık hamile şuan 48 49 kilo ikinci çocuğuna hamile
Aaaa masallah. Ne guzel bi ailesiniz si ya. Maalesef benim anne tarafim.hep uat zayif alt kilolu. Neden onlara cektiysem

ne konuşmuşsunuz ya maşallah
kocalarınıza da yapın bu çeneden adamlar bıksın

evlenince ben de çok aldım

Ben esimle de cok konusuyorum
Ya herkes evlenince aliyor cidden. Bilemeidm neden

benim bel
Kiz 58 bel olur mu? Hem de 53 kiloyla? Boyun kacti ki? Benim boyum 163 kilom 48ti ama belimi 60dan az gormedim ki ben hep belimden veririm..
im oldum olası incedir 1.57 boyum suanda şişkinlik var vucudumda suan 78 kiloyum belimin şuanki ölçüsü nü söylemek bile istemiyorum kalçam 95 gögüslerim 105 bi ara şuanda 95

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…