22 günde ..
Yok yok çoğunluk tanıdık anam olsa boşver siyaseti ülkeyi sen mi kurtarcan derdi heGeldim kız yabancı yok sanırım aramızda haklısın siyasette ne varmış
Ne olmuş çıkmış mı adam piyasaya malum tv açamıyoruz bizSiz beyaz tv yş izleyin söylemezsem olmaz ı nazlı hamaratın eşi emir şaşmaz için neler neler ortaya çıktı he
Demi aman boşver gitsin eee konu neydi kilomuydu?Yok yok çoğunluk tanıdık anam olsa boşver siyaseti ülkeyi sen mi kurtarcan derdi he
Siz beyaz tv yş izleyin söylemezsem olmaz ı nazlı hamaratın eşi emir şaşmaz için neler neler ortaya çıktı he
Ne olmuş çıkmış mı adam piyasaya malum tv açamıyoruz biz
Onu biliyorum cancazım adamı teşhis edemeiş ya nazlı hamarat hanım onu diyomÖldüya kız adam. Sokakta bulmuşlar bogazını keserek öldürmüşler
Yok daha cenazesi bile gelmemiş nazlı teşhis edememiş kocasını ellerine bakayım belki dövmesinden bilirim demiş morg görevlileri çok pis kokuyor daha açamayız demişler vijdan diye sevgilisinin gözü önübde boğazı kesilmiş ama lerzan abla onun öldürüldüğüne inanmıyor vijdan ve emirin bir dümen çevirdiğini iddia ediyorNe olmuş çıkmış mı adam piyasaya malum tv açamıyoruz biz
Onu biliyorum cancazım adamı teşhis edemeiş ya nazlı hamarat hanım onu diyom
Hanım anne napıyorsun hoşgeldin.
Yok daha cenazesi bile gelmemiş nazlı teşhis edememiş kocasını ellerine bakayım belki dövmesinden bilirim demiş morg görevlileri çok pis kokuyor daha açamayız demişler vijdan diye sevgilisinin gözü önübde boğazı kesilmiş ama lerzan abla onun öldürüldüğüne inanmıyor vijdan ve emirin bir dümen çevirdiğini iddia ediyor
Kahvaltı yapıyorum bir taraftan buraya takılıyorum,sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelik
Emirin boyu1.61 miş cesedin boyu 1.85 miş duyduğum bu benimTeşhis edememiş miTanınmayacak haldemiymiş
Emirin boyu1.61 miş cesedin boyu 1.85 miş duyduğum bu benim
Sen dukan ekspress yap gider.Waavv 4 kilo fazlam var benimde başlayayım ben de
Lerzan abla kim kız :)Yok daha cenazesi bile gelmemiş nazlı teşhis edememiş kocasını ellerine bakayım belki dövmesinden bilirim demiş morg görevlileri çok pis kokuyor daha açamayız demişler vijdan diye sevgilisinin gözü önübde boğazı kesilmiş ama lerzan abla onun öldürüldüğüne inanmıyor vijdan ve emirin bir dümen çevirdiğini iddia ediyor
afiyet olsun...
çok şükür iyi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?