ben %80 tasırım özelliklerini burcumunBurçlara çok inanmıyorum
olsun sana yapmıyorsa zararı yokBana sor bana 9 yıldır beyninden geçenleri bilirim onların bide genelde hepsi aynı özellikleri taşır.
Kız ben hala kocamı öve öve bitiremem bu özellikleri bana yapmıyor nedenseçok sevişirik kendisiyle (eskilerin taniriyle )
Bende. .ben %80 tasırım özelliklerini burcumun
Günlük burçlar haba cıvada genel özellikler bukadsr insanın bir olamaz heralde etkisi var benceBurçlara çok inanmıyorum
çok inatçısın
kesin keçi burcu
Bende. .
Hangi burç bul
Dediğim gibi ya siyahtır ya beyaz ya sever ya sevmez hoşlanıyorumu yok yani bunların ama aslında genel burçlara bakarsan iyidir ama şu patavatsızlıkları yok mu bazen bemi benden alıyorolsun sana yapmıyorsa zararı yok
Evet HemfikirimGünlük burçlar haba cıvada genel özellikler bukadsr insanın bir olamaz heralde etkisi var bence
NET açık sözlü dobrayımdıren inatcı burc hangisiydi?
ben genel özelliklere inanıyorum tabi insanın birde kişiliği varGünlük burçlar haba cıvada genel özellikler bukadsr insanın bir olamaz heralde etkisi var bence
ben de öyleyımdırNET açık sözlü dobrayımdır
Ha bide çok tanıdığım var erkek başak zeki hepside senin oğlanda pek zeki olacak kesingünlük burçlara bende inanmıyorum ama genel özlliller çoğunlukla tutuyor
Aha çift karakterli bu mutlu mesut bi anda mutsuz üzgünİkizimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?