• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

niye kız mert başak daha şimdiden pek titiz oğlum
Titizliğine titizdir dur sana sayayım kötü özelliklerini şimdiden bil fena kincidir :27: bi laf sokulucaksa 10 yılda olsa o laf sokulur :70: sevmiyorsa seni çat çat söyler yanına yaklaşamazsın patavatsızdır fenna :70: biraz eli sıkıdır :27: iyileri sayayım yıfka yüreklidir çok yardım sever merhametli çalışkan temiz adaletli komik duygusal :KK68:

Titizliğine titizdir dur sana sayayım kötü özelliklerini şimdiden bil fena kincidir :KK53: bi laf sokulucaksa 10 yılda olsa o laf sokulur :KK70: sevmiyorsa seni çat çat söyler yanına yaklaşamazsın patavatsızdır fenna :KK70: biraz eli sıkıdır :KK53: iyileri sayayım yıfka yüreklidir çok yardım sever merhametli çalışkan temiz adaletli komik duygusal :KK68:
kin tutuyor daha şimdiden annanesine kızdı tv deki bütün cadılara annanem diyor:KK57::KK53::KK70:

Titizliğine titizdir dur sana sayayım kötü özelliklerini şimdiden bil fena kincidir :KK53: bi laf sokulucaksa 10 yılda olsa o laf sokulur :KK70: sevmiyorsa seni çat çat söyler yanına yaklaşamazsın patavatsızdır fenna :KK70: biraz eli sıkıdır :KK53: iyileri sayayım yıfka yüreklidir çok yardım sever merhametli çalışkan temiz adaletli komik duygusal :KK68:
bak eli gercekten sıkıdır
daş gibi sıkıdır hemde :Dçatır çatır söyleyemez bıraz içten sinsidir.
kadın erkegı degısıyor
e tabi bir de karakterı var ınsanın :=)

kin tutuyor daha şimdiden annanesine kızdı tv deki bütün cadılara annanem diyor:KK57::KK53::KK70:
Bana sor bana 9 yıldır beyninden geçenleri bilirim onların bide genelde hepsi aynı özellikleri taşır.
Kız ben hala kocamı öve öve bitiremem bu özellikleri bana yapmıyor nedense :70: çok sevişirik kendisiyle (eskilerin taniriyle :70:)

Back