- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Bende uyku kahveUyku burcuyum ben. Yükselenim yastık.
Evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uyku kahveUyku burcuyum ben. Yükselenim yastık.
Evet.
benım kaynanam da başakKocam başak çok gıcık huyları vardır başaksan sayayım istersen bak bilenilcem mi
kocanı övüp duruyordun bacım şimdi gıcık mı olduKocam başak çok gıcık huyları vardır başaksan sayayım istersen bak bilenilcem mi
mesela çok çabuk alınırlarKocam başak çok gıcık huyları vardır başaksan sayayım istersen bak bilenilcem mi
sanmıyorum ama oğlak diyeyim ozaman3'nden biri. Neden bu 3'üne indirgedin merak ettim ama. :))
Tahmin et bence tutturursun. :))
başak mısın senBence Başak titiz güzel bir burç
Titizliğine titizdir dur sana sayayım kötü özelliklerini şimdiden bil fena kincidir bi laf sokulucaksa 10 yılda olsa o laf sokulur sevmiyorsa seni çat çat söyler yanına yaklaşamazsın patavatsızdır fenna biraz eli sıkıdır iyileri sayayım yıfka yüreklidir çok yardım sever merhametli çalışkan temiz adaletli komik duygusalniye kız mert başak daha şimdiden pek titiz oğlum
No..başak mısın sen
Terazi. :))sanmıyorum ama oğlak diyeyim ozaman
görmeden tahmın edemem kıNo..
Bil bakalım
kin tutuyor daha şimdiden annanesine kızdı tv deki bütün cadılara annanem diyorTitizliğine titizdir dur sana sayayım kötü özelliklerini şimdiden bil fena kincidir bi laf sokulucaksa 10 yılda olsa o laf sokulur sevmiyorsa seni çat çat söyler yanına yaklaşamazsın patavatsızdır fenna biraz eli sıkıdır iyileri sayayım yıfka yüreklidir çok yardım sever merhametli çalışkan temiz adaletli komik duygusal
Etgörmeden tahmın edemem kı
Terazi denge burcuTerazi. :))
Benim adam da kova. :))
bak eli gercekten sıkıdırTitizliğine titizdir dur sana sayayım kötü özelliklerini şimdiden bil fena kincidir bi laf sokulucaksa 10 yılda olsa o laf sokulur sevmiyorsa seni çat çat söyler yanına yaklaşamazsın patavatsızdır fenna biraz eli sıkıdır iyileri sayayım yıfka yüreklidir çok yardım sever merhametli çalışkan temiz adaletli komik duygusal
görmeden zor :
Bana sor bana 9 yıldır beyninden geçenleri bilirim onların bide genelde hepsi aynı özellikleri taşır.kin tutuyor daha şimdiden annanesine kızdı tv deki bütün cadılara annanem diyor