- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
yok kız inan ki içimden öyle geldi sana yalan borcum mu varProfilime baktın dimi themis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kız inan ki içimden öyle geldi sana yalan borcum mu varProfilime baktın dimi themis![]()
selamlar
ben ne burcuyum sizce?
alakası yokTerazi
Balık bi anda çıkıyorsun ortaya![]()
yay,ikizler veya aslan olabilir
Evet ilk bırç olduğumdan liderliğimiz mevcuttur komiktir sexe düşkündür ahanda benBalık sandım. .
Koçssun ..
hava grubu su mu ataş mi ip ucu ver oğlak olmasınnayırr![]()
benim bir kankam var aynı huyun o koçları 100 metre öteden tanırım geneldeEvet ilk bırç olduğumdan liderliğimiz mevcuttur komiktir sexe düşkündür ahanda ben![]()
hava grubu su mu ataş mi ip ucu ver oğlak olmasın
Aman başak demedenayırr![]()
sen oğlak mısın terazi mi yoksa kova mıUyku burcuyum ben. Yükselenim yastık.
Evet.
nesin ya çatlama insanı ip ucu ver bizegeıye kac burc kaldı kı sankı :
![]()
Evet genelde her ortamda dikkat çekerler diye yazar zaten özelliklerindebenim bir kankam var aynı huyun o koçları 100 metre öteden tanırım genelde
niye kız mert başak daha şimdiden pek titiz oğlumAman başak demede![]()
dedım ya gerıye 2-3 burc falan kaldınesin ya çatlama insanı ip ucu ver bize![]()
Kocam başak çok gıcık huyları vardır başaksan sayayım istersen bak bilenilcem minıye
başakla derdın mı var![]()
Oww enişte şanslı;Evet ilk bırç olduğumdan liderliğimiz mevcuttur komiktir sexe düşkündür ahanda ben![]()
teyzemde koçEvet genelde her ortamda dikkat çekerler diye yazar zaten özelliklerinde![]()
3'nden biri. Neden bu 3'üne indirgedin merak ettim ama. :))sen oğlak mısın terazi mi yoksa kova mı