- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bi uyudummu da top atsa kalkmamBende. .
Off. Uyuyamıyorum noldu bana. .
Telde küçük geliyor tablette bildirimlere girmeden görebiliyorsun pc gibi benim nette belli kriterlerim var eski kk yı masa üstü seçip (çepten yani) öyle kullanıyordum full site şeklinde.bnde hep tel.den takılıorum yaa. Pc den tadı çıkmıyo kk nın
iyisin tabii
akılda kalıcı hem nick hem profilin
Madenci bayanmı
Çok kutsal bir meslek. .
Gayet güzel. .siz bilirsiniz tabi. .
G_Ksenin eski nickin neydi ki çıkaramadım
ahh çok teşekkur ederim.. Bunları senden duymak çok guzell
Sen bu forumda ilk dikkatimi çeken üyesin. :) süpersin. Nickini hiç değiştirme. :))Ben nasılım o zaman?
kız hayatın gerçekleri büyüğüncede bunun derdi bitmiyor ki şuan tuvalete alıştırmaya çalışıyorum çok inat ısrarla yapmak istemiyor bez istiyoroff korkutma gozumu yaa17:
Aynenn bebek ölür ağlamaktanbi uyudummu da top atsa kalkmam
tabletten yazması zor olmuyo mu ama. Tutması fln..Telde küçük geliyor tablette bildirimlere girmeden görebiliyorsun pc gibi benim nette belli kriterlerim var eski kk yı masa üstü seçip (çepten yani) öyle kullanıyordum full site şeklinde.
Site değişince oda gittimcepten giremez oldum o yüzden uzun bi süre uzaklaştım takimtabletim oluncaya kadar
A5 ile kk da sörfTelde küçük geliyor tablette bildirimlere girmeden görebiliyorsun pc gibi benim nette belli kriterlerim var eski kk yı masa üstü seçip (çepten yani) öyle kullanıyordum full site şeklinde.
Site değişince oda gittimcepten giremez oldum o yüzden uzun bi süre uzaklaştım takimtabletim oluncaya kadar
kaç yaşında oğlun. Ve sen kaç yıllıl evlisin canmkız hayatın gerçekleri büyüğüncede bunun derdi bitmiyor ki şuan tuvalete alıştırmaya çalışıyorum çok inat ısrarla yapmak istemiyor bez istiyor
Kız biz rizeliyiz bizemi sinirden bahsediyorsunbenimki fena aşırı derecede sinirli benimde ondan geri kalır yanım yok sonuç hep benim dediğim oluyor tabii
Tsk ederim teşekkür. .:) beğendirdim mi nicki :)
Daha öğrenciyim. Olacağım inşallah.
G_K
:))
Rica ederim. :))
Sen bu forumda ilk dikkatimi çeken üyesin. :) süpersin. Nickini hiç değiştirme. :))
Aynenn bebek ölür ağlamaktan
Kociş bana uykucu şirin der
bakalım olunca nasl olcak.. Hele bi olsun da
Çok iyi valla kapatma açma derdin yok hafif wc ye nile götürüyorum daha ne olsun kiA5 ile kk da sörf
Ben de teşekkür ederim. :)Tsk ederim teşekkür. .
Canım benim başarılar dilerim. .
22 canm.. Sen
Sen kaç yaşındasın cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?