- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
içimiz el vermedi gitmene ya ondandrahh kızlar tam yattık benm oğlan alamaya başladı şimdi onun başını bekliyorum uyusun diye
şaka maka off çocuğun bide o yonu var dimii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içimiz el vermedi gitmene ya ondandrahh kızlar tam yattık benm oğlan alamaya başladı şimdi onun başını bekliyorum uyusun diye
Kocanda uyusun gitme benbugün 3 3.5 saat uykuyla duruyorum hala bilgece helince hiç uyumadımahh kızlar tam yattık benm oğlan alamaya başladı şimdi onun başını bekliyorum uyusun diye
evet yaa gece yarısı uyanıp yaygara koparıyor yaramaziçimiz el vermedi gitmene ya ondandr
şaka maka off çocuğun bide o yonu var dimii
Ben seni komple beğeniyorum ya. Profil resmin akılda kalıcı. Nickin de sonundaki 1221 i seviyorum. Neden bilmiyorum ama seviyorum. :))sevindim :)) çunku tum samimiyetimle soylemek istedim..
o zamn bnde kendi nick ve profilim hakkında yorum istiorumm
Ben madenci olduğum için mesleğime ithafen seçtim bu nicki.Anlamı ne ki :)
uyusun da adam bana sarıyor iyice kolik oldun pc yi parçalıycam diyeKocanda uyusun gitme benbugün 3 3.5 saat uykuyla duruyorum hala bilgece helince hiç uyumadım
senin eski nickin neydi ki çıkaramadımBen seni komple beğeniyorum ya. Profil resmin akılda kalıcı. Nickin de sonundaki 1221 i seviyorum. Neden bilmiyorum ama seviyorum. :))
Ben madenci olduğum için mesleğime itafen seçtim bu nicki.
Realgar bir mineral. Kırmızı aşırı güzel bir taş. Gel gör ki, zehirli. Osmanlı sarayında realgar taşından yüzük hediye ederlermiş öldürmek istedikleri kişiye. Arsenik var içinde. O yüzden de ilgimi çekmiştir kendileri.
benm çocuğum olursa anca babası bakar. Hiç kalkamam uykumdan benevet yaa gece yarısı uyanıp yaygara koparıyor yaramaz
Madenci bayanmıBen seni komple beğeniyorum ya. Profil resmin akılda kalıcı. Nickin de sonundaki 1221 i seviyorum. Neden bilmiyorum ama seviyorum. :))
Ben madenci olduğum için mesleğime itafen seçtim bu nicki.
Realgar bir mineral. Kırmızı aşırı güzel bir taş. Gel gör ki, zehirli. Osmanlı sarayında realgar taşından yüzük hediye ederlermiş öldürmek istedikleri kişiye. Arsenik var içinde. O yüzden de ilgimi çekmiştir kendileri.
olunca görürüz büyük konuşma sen babalar bir sevmeyi biliyor bütün yük annedebenm çocuğum olursa anca babası bakar. Hiç kalkamam uykumdan ben
ahh çok teşekkur ederim.. Bunları senden duymak çok guzell
Ben seni komple beğeniyorum ya. Profil resmin akılda kalıcı. Nickin de sonundaki 1221 i seviyorum. Neden bilmiyorum ama seviyorum. :))
Ben madenci olduğum için mesleğime ithafen seçtim bu nicki.
En güzeli tablet valla yelefon gibi 2 dak koy kocanla ilgilen sonra al eline gene mis misuyusun da adam bana sarıyor iyice kolik oldun pc yi parçalıycam diye
çok uykucuyum bn ama.. Değişir miyim diyosunolunca görürüz büyük konuşma sen babalar bir sevmeyi biliyor bütün yük annede
bnde hep tel.den takılıorum yaa. Pc den tadı çıkmıyo kk nınEn güzeli tablet valla yelefon gibi 2 dak koy kocanla ilgilen sonra al eline gene mis mis
Benimki ben uyuduktan sonra dünya ile ilişkim kesiliyor yanımda yatsanda bi farkı yok o yüzden takılmama jiç bişey demez sefiyorum len bu adamı :27
benimki fena aşırı derecede sinirli benimde ondan geri kalır yanım yok sonuç hep benim dediğim oluyor tabiiEn güzeli tablet valla yelefon gibi 2 dak koy kocanla ilgilen sonra al eline gene mis mis
Benimki ben uyuduktan sonra dünya ile ilişkim kesiliyor yanımda yatsanda bi farkı yok o yüzden takılmama jiç bişey demez sefiyorum len bu adamı :27
akılda kalıcı hem nick hem profilinBen nasılım o zaman?
eee mecbur eşin mi emziricek bebeği ben 2 yıl gecede 10 defa emzirmeyee kalkardımçok uykucuyum bn ama.. Değişir miyim diyosun
iyisin tabiiBen nasılım o zaman?
Bende. .çok uykucuyum bn ama.. Değişir miyim diyosun
off korkutma gozumu yaa 17:eee mecbur eşin mi emziricek bebeği ben 2 yıl gecede 10 defa emzirmeyee kalkardım