- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
vallahi uşeniorum.. Yataktan kalk da pc yi açta foto koyda pc yi kapattaaseni bahaneci geç pcye koy 2 dkda neyse ısrar etmiyeceğim
sozum soz bi gun koycam foto
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi uşeniorum.. Yataktan kalk da pc yi açta foto koyda pc yi kapattaaseni bahaneci geç pcye koy 2 dkda neyse ısrar etmiyeceğim
sen kaçında doğdun aynı gün mü yoksa
Bende titizim eve 2 günde bir kolonyanve kağıt havlu alınıyor
5 gün önce :sen kaçında doğdun aynı gün mü yoksa
eses abla ablam5 gün önce :
Abla de çabıkk
o zamn sana abla diyecez biz çıtırız çunkiiBen 10 yaşındayken sizinnaltınız bezleniyormuş
eses abla ablam
Geçen bende ölüm teklikesi geçirdim bibimle bielikte domestos ve kreç sökücüyü klozete döktüm ni köpürdü abboww bi kokuyor bibimde kuyruk gibi hep peşimde gözlerini sıkıp duruyor nefesimiz kesildi banyodan zor attık kendimiziDomestos zehirlenmesi
yengeç burcu olmak zor ya değil mi
bende öyle tehilke atlattım bir şişedomestosu kuvete boşltım üstüne cif dökünce ölüyordum yalaGeçen bende ölüm teklikesi geçirdim bibimle bielikte domestos ve kreç sökücüyü klozete döktüm ni köpürdü abboww bi kokuyor bibimde kuyruk gibi hep peşimde gözlerini sıkıp duruyor nefesimiz kesildi banyodan zor attık kendimizi
İstersen teyze de hiç farketmezo zamn sana abla diyecez biz çıtırız çunkii
Hıhıyengeç burcu olmak zor ya değil mi
Hahaha bi gün ölüp gidicezbende öyle tehilke atlattım bir şişedomestosu kuvete boşltım üstüne cif dökünce ölüyordum yala
aaa bnde yengecimm... Sizde miiyengeç burcu olmak zor ya değil mi
9 nerden bildim beaaaaBen 10 yaşındayken sizinnaltınız bezleniyormuş
Geçen bende ölüm teklikesi geçirdim bibimle bielikte domestos ve kreç sökücüyü klozete döktüm ni köpürdü abboww bi kokuyor bibimde kuyruk gibi hep peşimde gözlerini sıkıp duruyor nefesimiz kesildi banyodan zor attık kendimizi
fazla hijyende zararlı bibi günde 50 kere el yıkamaktan ellerim buruşacakHahaha bi gün ölüp gidicez