- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Muniş abliş yardım eder bana müdürüm♡♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muniş abliş yardım eder bana müdürüm♡♡
yada şu profilini değiş bnce o biraz basit kalmşAy bakalım. Bir süre bunu kullanayım da. Belki değiştiririm sonra tekrar. :)
yapar mudiremiizzMuniş abliş yardım eder bana müdürüm♡♡
Profil resmi mi?yada şu profilini değiş bnce o biraz basit kalmş
Alanya kalesi değilmiydi o canım yanlışmı gördümHıııı?
Evet biliyor musunuz burayı ?Alanya kalesi değilmiydi o canım yanlışmı gördüm
Kızlar kusura bakmayın belim tuttuda onunla uğraşıyordum sağolsun kociş düzeltti gibi![]()
evet.. (kırılmıyosun değilmi, nacizane fikrim)Profil resmi mi?
geçmiş olsun tatlımm.. Benmde hep tutuluo, acile gidip iğneyle açılıorum bndeAlanya kalesi değilmiydi o canım yanlışmı gördüm
Kızlar kusura bakmayın belim tuttuda onunla uğraşıyordum sağolsun kociş düzeltti gibi![]()
Yapar südürüm bitaneyapar mudiremiizz
Evet canım alanyada büyüdüm ben diyebilirimEvet biliyor musunuz burayı ?
Ay yok. Kırılmam ben kolay kolay. Arsızın tekiyim.evet.. (kırılmıyosun değilmi, nacizane fikrim)
Ben evde kendim yapıyorum dayanamadığımda artık canımgeçmiş olsun tatlımm.. Benmde hep tutuluo, acile gidip iğneyle açılıorum bnde![]()
sevindim :)) çunku tum samimiyetimle soylemek istedim..Ay yok. Kırılmam ben kolay kolay. Arsızın tekiyim.
O resmi seneler evvel bulmuştum. Yeni avatar aramaya çok üşendiğimden hala onu kullanıyorum.![]()
Üşenmezsem yeni profil resmi arayacağım ama. Teşekkürler yorumun için. :)
Eses07
Ablam, sen de mi beğenmedin yeni nickimi? :))
baktr kuzum baktr.. Hiç bkletme.Ben evde kendim yapıyorum dayanamadığımda artık canımböbreğimde ağırıyor olabilir tam bilmiyoruz çarşamba ultrason çektiricem bakalım
![]()
Anlamı ne ki :)Ay yok. Kırılmam ben kolay kolay. Arsızın tekiyim.
O resmi seneler evvel bulmuştum. Yeni avatar aramaya çok üşendiğimden hala onu kullanıyorum.![]()
Üşenmezsem yeni profil resmi arayacağım ama. Teşekkürler yorumun için. :)
Eses07
Ablam, sen de mi beğenmedin yeni nickimi? :))
yapar mudiremiizz